2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی زیاد هیچی حالم رو خوب نمیکنه دوست دارم برم یک جای دور که هیچ انسانی نباشه فقط خودم با شوهرم خسته شدم از دست بعضی انسان های نفهم که عقل ندارن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

من برای خوشبختیت صلوات فرستادم تو هم بی زحمت برای خوشبختیم صلوات بفرست تا شاید حالمون و زندگیمون پر از شادی آرامش و خوشبختی بشه❤️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
من برای خوشبختیت صلوات فرستادم تو هم بی زحمت برای خوشبختیم صلوات بفرست تا شاید حالمون و زندگیمون پر ...

ممنون گلم چشم ...خدا ب دلت شادی بده مشکلاتمون حل بشه الهی 😔

میشه سه تا صلوات برا خوشبختیمون بفرستی؟حاجت رواشی ان شاءالله❤
ممنون گلم چشم ...خدا ب دلت شادی بده مشکلاتمون حل بشه الهی 😔

فدات عزیزم اینقدر دلم از خانواده ها گرفته دلم میخواد سر همشون جیغ بکشم بگم دست از سرم بردارین لعنتی ها کی بشه دیگه کلا ریخت هیچکدومتون رو نبینم یک نفس راحت بکشم یک زندگی درست حسابی داشته باشم که همش استرس غم نباشه😢

فدات عزیزم اینقدر دلم از خانواده ها گرفته دلم میخواد سر همشون جیغ بکشم بگم دست از سرم بردارین لعنتی ...

منم دقیقا از خونواده ها دلم گرفته مخصوصا خونواده خودم ک یذره ب فکرم نیسم براشون مهم نیستم اصلا 

میشه سه تا صلوات برا خوشبختیمون بفرستی؟حاجت رواشی ان شاءالله❤
منم دقیقا از خونواده ها دلم گرفته مخصوصا خونواده خودم ک یذره ب فکرم نیسم براشون مهم نیستم اصلا 

باز من هم خانواده خودم بیشتر خانواده شوهرم از بس حالم بده تپش قلب دارم خوابم نمیبره😞