2777
2789
عنوان

شوهر خوب من

2312 بازدید | 84 پست

شوهرم خیلی مرد خوبیه. خیلی دوسمداره، همه کاری بخاطرم میکنه، خیلی با الفاظ قشنگ توی خونه صدام میزنه، توی خونه دائم بغلم میکنه محبتم میکنه، کارت حقوقش دستمه حتی همراه بانکش روی گوشی من نصب کرده، هیچ محدودیتی واسم نذاشته، هرجا بخوام برم اجازه میده حتی سفر تنهایی، همیشه بهم میگه یه تار موی تورو با هیچ دختری عوض نمیکنم، فقططططط با مادرشوهرم توی یک ساختمانیم که هیچ حریم خصوصی ندارم. 

چکار کنم که با خوبیای شوهرم ،کارا و مزاحمتای مادرشوهرم به چشمم نیاد؟؟؟

و ناگفته نماند که شوهرم خیلی پشتمه بارها خواسته این مشکل رو حل کنه اما مادرش خیلی لجباز و یک دندس که نتونسته متاسفانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چقدرم فرشته باشه وقتی با ننش یه ساختمونی فایده نداره اون زندگی رنگ آرامش نمیبینه هر چی بگذره سخت تر میشه  

محل سکونتت رو تغییر بده

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…

ماشاالله ماشاالله عجب شوهری

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

اینقدر اینجا چیزای منفی دیدم انتظار داشتم آخر متنت یهو بگی ههههه شوخی کردم سرکاری بود🥲 😅

منم گفتم الان تهش میخاد بنویسه یبار بهم خیانت کرده. دور از جون اسی

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد