2777
2789

شوهرم ی زندایی داشت خدارحمتش کنه توکرونا فوت کرد

هررررروقت میرفتیم خونش میگفت پاشو ی جارو بزن تو دسپختت خوبه پاشو ی قرمه بار بزار پسرم ازسرکار میاد ی تخم مرغ بارب بزن براش دوسه بار رفتم خونش دیگه قطع رابطه کردم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکی اومده بود خونمون ، بعد داشت تعریف میکرد که عاره رفتیم خونه فلانی فرش زیر پامون کثیف بود ، تو دلم میگفتم نمیتونستید حداقل این یه دونه فرشو بشوریدو این حرفا 

نمیدونم چرا ولی حرفش تو ذهنم موند و خیلی ناراحتم کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا به حال تو مراسم ختم سیب زمینی و گوجه ی سرخ شده مهمونتون کردن؟  

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
😂😂😂😂واقعا؟

بخدا انگار من خدمتکارم  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یکی اومده بود خونمون ، بعد داشت تعریف میکرد که عاره رفتیم خونه فلانی فرش زیر پامون کثیف بود ، تو دلم ...

اره یکیم پیش ما عروسشونو اینطور گفت ک تو سینیش لک چای بود حالم بهم خورد منم ازاین حرفش خوشم نیومد خب تو سینی لک چای حال بهم خوردن نداره ک

عقد بودیم یه جا رفتیم مهمونی شهر خودمون نبود بعد آقای صاحبخونه مدلش اینجوری بود که چون میخواست مهمون خیلی تو خونش راحت باشه یه پیژامه به شدت مامان دوز میداد به مهمون می‌گفت بپوش خلاصه کلللی با شوهرم خندیدیم خیلی آدمای مهمون نوازی هستن خداییش

خونه یه بنده خدایی رفتیم دیدم موهاشو شونه کرد بورس رو تمیز کرد موهارو گلوله کرد و انداخت زیر فرش اتاق 😳😳😳😳 لامصب سطل آشغال ۱۰ سانت اونطرف تر بود اشتباه انداختیا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عقد بودیم یه جا رفتیم مهمونی شهر خودمون نبود بعد آقای صاحبخونه مدلش اینجوری بود که چون میخواست مهمون ...

😂😂 حالا این خوبه یکی میگفت فامیلشون تو مهمونیا بلند میگوزید 

مهمونی رفتم خواست یخ بندازه تو شربت افتاد کف اشپزخونه بلندش کرد انداختش تو شربتم قشنگ نگامم کرد ک ...

واااای من بودم جلوش میریختم تو طرفشویی