2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا عاشقشی

خودش شجاع پسراش شجاع علی به عدلش معروف بود ابو الایتام بود(یعنی پدر بچه های یتیم ) ساده زیست بی ادعا بود با اینکه تمام مردای قوی که حرف اولو اون زمان میزدن به دستش کشته شدن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ممیشه بگی چطور شخصیتی خلاصه

ببین گلی جان خلقت انسان به خاطر نور پنجتن بوده اصلا خدا به  فرشته ها دستور داده که به آدم سجده کنن چون پنجتن از نسل آدم به وجود میومدن اما همین شخصیت بزرگ که از روز ازل دلیل خلقت بوده وقتی پای موندن اسلام میاد وسط از حق مسلم خودشون یعنی خلافت کناره گیری میکنن و خانه نشین میشن چی بگم که دل شیعه قرن هاست خونه باید مطالعه کنی تو چندتا پست نمیشه گفت

بیشتر توضیح میدی گلم؟

چی میخوای ازشون بدونی عزیزدلم؟

اینکه یه مرد واقعی بودن 

پدر نمونه بودن 

همسر نمونه بودن 

امام بودن برا امتشون 

بنظرم فقط یه فرد خاص میتونه اینجوری باشه که تو جنگ با دشمن جوری نگاه کنه که دشمن سکته کنه ولی شب ها پدر یتیم ها باشه 

یکم نهج البلاغه بخون 

یا اصلا تو گوگل راجب زندگی نامه امام علی(ع) سرچ کن و بخون 

چطور شخصیتی داشتن؟

این قسمتی که میخونم راجب خودشون نیست راجب زندگیه 

ولی چیزی که من میفهمم تو هر نقشی کامل بودن همسر پدر جنگاور…. و جایی که منو اتیش زد شهادت حضرت زهرا و سخنان حضرت علی بود

دکتر کوچولو

پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

مَن اَرادَ أَن یُنْظُرَ اِلی آدَمَ فی عِلمِهِ و الی نوحٍ فی تقواهُ و اِلی ابراهیمَ فی حِلمِهِ و اِلی موسی فی هَیبَتهِ وَ اِلی عیسی فی عبادَتِهِ فَلیَنظُر الی علیِّ بنِ ابی‌طالب.

هر کس بخواهد به علم آدم و پارسائی نوح و بردباری ابراهیم و هیبت موسی و عبادت عیسی(ع) نظر کند باید که به علی بن‌ ابی‌طالب(ع) نظر نماید (مناقب خوارزمی، ص ٥٠)

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

چطور شخصیتی داشتن؟

خیلی چیزها رو نمیشه به زبون آورد چون ممکنه به کفر ویا شرک برسی

باید اونقدر غرق در معرفت ومحبتش بشی که بتونی درک کنی

فقط اینو بدون هیچ راهی برای رسیدن به خدا وتوحید نیست جز قبول ولات امیر مومنان

واینکه رسول الله میفرماید یا علی بعد من خیچکس روی زمین تورو نمیشناسه

هرکسی فقط به اندازه ظرفیت خودش میتونه مولا روبشناسه نه به اندازه وجود بی مثال مولا

الهی وربی من لی غیرک

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

امام علی یه ویژگی خاصش عدالتش بود 

کلا عدل علی خیلی مشهوره 

براش کوچیک بزرگ عجم و عرب و فقیر و غنی فرق نداشت 

در روایتی اومده بین یک زن عرب و عجم اختلافی افتاد ، علی طرف زن عجم رو‌گرفت ، زن عرب بهش اعتراض کرد گفت چرا طرف منو نگرفتی ، علی خم شد و دو دستش رو پر خاک کرد گفت بین این دو چه تفاوتی هست

یا وقتی شنید زمان خلافتش یه دزد یه خلخال از پای زن یهودی دزدیده روی منبر به خودش سیلی زد و گریه کرد و‌گفت اگه مردی با شنیدن همچین خبری بمیره تعجب برانگیز نیست

حالا اینو مقایسه کن با اختلاسهایی که الان از مسلمونها میشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌