2777
2789
ما که نمیدونیم شخصیت ایشون چطور بوده  تو روز روشن وقایع تاریخی الان که خودمون به چشم دیدیم رو ...

عزیزم کتابهای زیادی راجب مولا علی (ع ) هست ولی کافیه فقط یکیش بخونی شاهکار دست بشریت نهج البلاغه خود مولا عربی نمیتونی فارسی شو بخون اگه اونو هم نمیخونی فقط سر هر کاری بگو یاعلی ببین چطور جوابتو میده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجسم کن کسی که چندین سال وهرشب به یتیمان غذا داد هیچ کس نفهمید،،هیچ کدامشان گرسنه نخوابیدن،،،مهمتر ا ...

این یه مشت از خروارها خوبی مولاست 

ز لیلایی شنیدم یا علی گفت به مجنونی رسیدم یاعلی گفت مگر این وادی دارالجنون است که هر دیوانه دیدم یاعلی گفت مهم نیست از کدوم قرن یا دورانی مهم نیست از اغنیا یا گدایی مهم نیست علامه شهری یا درویش دوره گرد فقط کافیه صداش کنی عاشقش باشی ببین چی میبینی کلی معجزه از ایشون تو خونواده شنیدم و خودمم یکی دیدم 

واقعیتش رو میخوای همه خوبیهایی که تومنابع معتبر  تاریخ گفتن درسته ها و قابل احترام ودوست داشتنی  ولی عشق به ایشون از طرف خداست و بایدادم حلال زاده و حلال خور باشه   حلال خور هم میتونه خوراک حلال باشه  یا هم خوراک دیدنو شنیدنش  حلال و درستو از منابع معتبر باشه وگرنه بشینی پای حرف یه اتییست یا یه شیطان پرست اگه یکم ضعیف باشی بعد از مدتی  احتمالا تو احساست شکو بد دلی  میفته 

پنج نفر تو مکانی به اسم سقیفه دور هم جمع میشن و برای به دست گرفتن خلافت نقشه ها و گفت و گو هایی میکن ...

و وقتی اون ملعون میفهمه که حضرت زهرا پشت در هستن با بغض و کینه ای که از امیرالمؤمنین داره به در لگد میزنه و حضرت زهرا بین دیوار و در مجروح میشن و فرزند شش ماهشون ینی حضرت محسن با لگد اون ملعون سقط میشن

در رو آتیش میزنن چون اون نفر دستور داده بود که میخواد خونه رو با اهلش ینی امیرالمؤمنین حضرت زهرا امام حسن امام حسین حضرت زینب حضرت ام کلثوم به آتیش بکشه تا نسلی از پیامبر و اسمی از اسلام نمونه 

چطور شخصیتی داشتن؟

اینکه پیامبر فرمودن فاطمه  پاره جگر من و علی نفس من است.حضرت مولود کعبه هستن،دیوار کعبه بخاطر ایشون شکافته شد،و خداوند اولین بار باصدای علی با حضرت محمد سخن گفت،خیلی چیزها هست که اگه بخوای بازم میگم،من مذهبی کامل نیستم واقعا حجابم کامل نیست اما خاک پای این خاندانم…

این یه مشت از خروارها خوبی مولاست  ز لیلایی شنیدم یا علی گفت به مجنونی رسیدم یاعلی گفت مگر این ...

من یکبار خواب دیدم یه مرد بهم گفنم شعر علی ای همای رحمت رو بخون،،ثبح بیدار شدم خوندم،،دلم آروم نشد،،نماز اقا امیرالمومنین رو خوندم،،بازم احساس کردم نشد،،اخرش ختم قران وهدیه به اقا کردم،،نمیدونم حکمتش چی بوو

و وقتی اون ملعون میفهمه که حضرت زهرا پشت در هستن با بغض و کینه ای که از امیرالمؤمنین داره به در لگد ...

بعد مجروح کردن مادر و آتیش زدن در و ضربه های غلاف شمشیر و نیزه و تازیانه ای که چهل مرد جنگی به مادر ما وارد کردن میریزن داخل خونه و امام علی علیه السّلام رو با طناب به زور میبرن مسجد و زیر تهدید شمشیر با مشت گره کرده حضرت به زور بیعت میگیرن 

مادر ما از روز آتیش زدن در دیگه سلامتی خودشون رو به دست نیاوردن و بعد از ۷۵ و یا ۹۵ روز شهید شدن

خمیر خاک آدم را سرشتند چون برمیخواست آدم یاعلی گفت روایت داریم پیغمبر فرمودند علی از من است پدرم رو 3 سال قبل از دست دادم کمرم شکست ولی ناشکری نکردم گریه ها کردم روزی هزاران بار مردم اما شکر خدا کردم میدونید  چرا چون وقتی بچه بودم پدرم غده سرطانی گرفت دکترا جوابش کردن یه روز یاعت ده صبح پدرم که نمیتونست راه بره و کاملا فلج تو بستری بیماری بود یهو بیدار شد بلند شد و شروع به دویدن کرد فقط 7 سالم بود ما هم پشت سرش دویدیم دم در سرش رو به اطراف میجرخوند مادرم گفت گردنت میچرخه من گفت آقا جون راه میری پدرم سجده شکر کرد و گفت خواب دیده مادرم گفته یه مرد نورانی و با اسب سفید دم در کارت داره گفت گفتم اسب سفید تو این زمونه گفت اره راست میگم گفت گفتم هر کی هست بگو نمیتونم از جام بلند بشم بیارش تو گفت چند لحظه بعد دیدم مردی زیبا و نورانی وارد خونه شد تا دیدم شناختمش گفتم شرمنده باید با سر می اومدم ندونستم شمایی گفت فرمودن پاشو سه بار فرمودن پاشو گفتم مریضم دکترا جوابم کردن نگران بچه های کوچیکمم گفت دست مبارک گذاشت رو گلو همون جایی غده ها بود و سه بار دست کشید و بعد دستمو گرفت فرمودن بگو یاعلی بلند شو گفت بلند شدم دیدم نیستن و این شد حکایت عصرش رفتیم دکتر نه غده ها وجود خارجی داشت نه اثر سرطان برای همون وقتی پدرم از دنیا بعد سالها رفت با تموم دردها و گریه های شبانه همیشه گفتم خدایا رضای تو این بوده  

در همه زمینه ها الگو. در عبادت و بندگی خدا در خدمت به مردم. در عدالت. در یتیمنوازی. در دعا و مناجات. در کمک به خانواده. در دستگیری از نیازمندان. در شجاعت و تقوا و خداخواهی. مناجات امام در مسجد کوفه و دعای کمیل و نهج البلاغه نامه امام به مالک اشتر و به امام حسن علیه السلام رو بخونین.
امام علی علیه السلام در همه زمینه ها الگو هستن امام معصوم که هر آیه ای درباره فضایل مؤمنان نازل شده اولین مؤمن و با فضیلتترین مؤمن امام علی هستن.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام