2777
2789
عنوان

منو غذا

386 بازدید | 27 پست

مامانمینا و خواهر برادرام واسه دیدن خونمون میخوان بیان کادو بیارن یه منو خوب و تقریبا بصرفه چی پیشنهاد میدید حدود 15 نفریم 

باقالی پلو با مرغ و سوپ جو مد نظرمه غذای دوم چی خوبه؟؟ 

بین سالاد و ماست بورانی و سبزی و ترشی و سالاد اندونزی کدوم بهتره؟؟ 

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

سالاد اندونزی خیلی خوشمزس😋

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالاد اندونزی خرج داره ساالاد کاهو بذار با سبزی یا ترشی اگه داری 

غذاهم سوپ و مرغ کافیه اگه خواستی یه خورشت درست کن مثل فسنجون با گوشت قلقلی یا هر خورشتی که خودت دوست داری یا غذاهای فینگر فودی مثل پیراشکی گوشت 

سوپ شیر هم خوبه برا پیش غذا...من سالاد اندونزی پسندمه بازم ببین خانوادت سلیقشون چیه... به نظرم دومد ...

دو مدل برنج با یه مرغ بد نمیشه؟؟ 

قرمه سبزی ام بذارم خوبه یا قیمه؟؟ 

با باقالی پلو خوب میشه ؟؟؟ 

آره خیلیم خوب میشه

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
سالاد اندونزی خرج داره ساالاد کاهو بذار با سبزی یا ترشی اگه داری  غذاهم سوپ و مرغ کافیه اگه خو ...

گردو ندارم وگرنه فسنجون عالی بود همشونم دوست دارن 

خوب که خوب میشه ولی سالاد شیرازی هم بدک نمیشه باهاش🤤🤤😝😍

سوپ شیر 

باقالی پلو با مرغ 

برنج با قرمه یا قیمه 

سالاد اندونزی 

دسرررر چی؟؟ 

دو مدل برنج با یه مرغ بد نمیشه؟؟  قرمه سبزی ام بذارم خوبه یا قیمه؟؟

میتونن انتخاب کنن...حق انتخاب رو بهشون میدی ...توی دیس نصفشو باقالی‌پلو بزار نصفشو زرشک پلو...این در حد ایده است بازم نظر خودت مهمه...با مرغ قیمه بهتره ...گل دختر میخواد دیوونه کنه همرو با این غذاهاش😅❤️🤤😍