2777
2789
عنوان

نوجوان.

92 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ۱۵ سالمه

مادرم مدام درحال خیانت به پدرم. 

چند بار بهش تذکر دادم باز ادامه داده.((:

جدیدا وقتی میبینمش داخل جایی خیس عرق میشم 

رفتارم پرخاشگرانه شده.دوست دارم یکی بیاد فقط منو کتک بزنه. تنهایی و تاریکی رو دوس دارم. تنها چیزی که آرومم میکنه موسیقی(اهنگسازی و نوازندگی) که اونم کل خوانواده مخالفن ((: تابستون امسال رو رفتم سرکار  با پولش وسایل موسیقی و رو تا حدی گرفتم... 

یه شب که بحثم شد با پدرم همرو جلو چشام جوری شکست که تشخیص ندادم کدوم تیکه چیه... جوری ضربه خورد اون لحضه بهم که زانوهام بی حس شد.

از خودم متنفرم 

احساس دارم که خیلی آدم بدیم 

خیلی بدم من.

توهم میزنم.

همه میگن مریضی ولی من مریض نیستم بخدا مریض نیستم 

پدر مادرای عزیز مراقب رفتارتون باشین.(:

یه هوس یه اشتباه هرچیزی که شما بهش میگید زندگی فرزندانتون نابود میکنه.🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا با مادرت صحبت نمیکنی 

بگو من خبر دارم داری چیکار میکنی ادامه بدی به بابا میگم و منو دچار افسردگی و مشکلات کردی

من خودم پسر نوجوون دارم واقعا ناراحت شدم از اینکه اینهمه فشارو تحمل میکنی ولی راهش نیست بگو همینجا دست برداره از کارش

خب چرا با مادرت صحبت نمیکنی  بگو من خبر دارم داری چیکار میکنی ادامه بدی به بابا میگم و منو دچا ...

باهاش حرف زدم به پام افتاد گفت تکرار نمیشه ولی بازم شد... هی میخام به پدرم بگم 

از ترس کل بدنم میلرزه(: نه بخاطر خودم 

بخاطر داداش۴ سالم 

اون چی میشه چرا اونم نابود کنم(: