2777
2789
عنوان

قانون جذب

89 بازدید | 9 پست

بچها مگه نمیگن به خواستتون فکر و تصور کنید بعد رهاش کنید یعنی دیگه بهش فکر نکنین که هی بگین میاد نمیاد یا اینکه کی میاد ، بنظرتون اگه فقط یک بار به خواسته ای که میخواهیم فکر کنیم و بعد رهاش کنیم اصلا بهش فکر نکنیم امکانش هست که بهش برسیم یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من از یه شخص معتبر شنیدم که کسی که قانون جذب و راز رو فیلمشو ساخت، که میگه کائنات در خدمت شماست و یه قول چراغ جادو هم گذاشته، اون شخص بخاطر همون فیلمی که ساخت خیلی مرتکب جرم و اینا شد و دقیقا به خاطر همین موضوع و درحین ساخت فیلم،  و چندسال هم زندان بود

خودت هم بری سرچ کنی برات میاره و واقعیته

بگذریم، قانون جذب میگه که شما بشین جذب کن که برف بیاد، بارون بیاد، به قول خودت سکه ببینی، یه سگظاهر بشه، نمیدونم فلان اتفاق بیوفته، از اعماق قلبتم حتی بهش باور داشته باشی واقعا اتفاق نمیوفته، چون همچین چیزایی دور از ذهنه و اصلا نه دست مائه نه قدرتشو داریم

قانون جذب واقعا حقه بازیه و یه سری با اینحرفا پول درمیارن 

ولی

قدرت ذهن واقعا قویه، نمیدونم اون ویدیو که به یه نخ سنجاق وصل کرده رو دیدی یا نه، اینجوریه که یه نخ نسبتا ضخیم داری یه حلقه ای چیزی به تهش گره میزنی و دستت نگه میداری، تمرکز میکنی بدون اینکه دستتو تکون بدی حلقه رو مجسم میکنی که به سمت راست و چپ میره و واقعا اینجوری میشه و خودتم متحیر می مونی، سرچ میکنم لینک ویدیوش رو برات میزارم

یه روانشناس خیلی معروف هم میگه که شب ها قبل خواب و صبح که بیدار میشید، مثلا اگه داری درس میخونی، سرکار موقعیتی رو میخوای یا هرچیز دیگه، چند دقیه بهش فکر کن و خودت رو توی لباس فارغ التحصیلی یا اون جایگاه ، هرچیزی که داری براش تلاش میکنی و میخوای اتفاق بیوفته، مجسم کن، تصویرپردازی کن، ذهن به این باور میرسه که این جایگاه برای منه و تلاش هایی که میکنی مثمر ثمر واقع میشه، ینی یجورایی ایده ها و نکاتی به ذهنت میاد و انجام میدی که تورو به سمت هدفت میکشونه، ذهن توی این مسیر قرار میگیره و رسیدن به هدفت آسونتر میشه، راه هموار میشه، چون ذهنت با تلاشت همسو میشه، قدرت ذهن واقعا زیاده

طولانی شد ولی یچیز دیگه هم بگم، دیدی یه سری از ادما بیمار میشن و دکتر جوابشون میکنه، ولی هیچوقت ناامید نمیشن و این باور براشون قویه که نه من غلبه میکنم و خوب میشم، و واقعا هم این اتفاق براشون میوفته و چندین سال هم زندگی میکنن! اون دکتر اشتباه نکرده و واقعیت رو گفته، چه بسا خیلی از بیمارهای مشابه هم همینطور میشن، ولی این شخص چون انگیزه داره، باور داره که خوب میشه قدرت ذهنش روی بدن خودش تاثیر میزاره و خودش خودشو خوب میکنه....

مطمئنا یه سری مخالف حرفای من هستن و نظرشون محترم، من با تحقیق و شنیده هام به این نتیجه رسیدم و باورم اینه، امیدوارم کمکی بهت کرده باشم❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
ببین من از یه شخص معتبر شنیدم که کسی که قانون جذب و راز رو فیلمشو ساخت، که میگه کائنات در خدمت شماست ...

من خودم خواسته داشتم جذبشون هم کردم ولی نه اینکه فقط یکبار بهشون فکر کنم شده خواسته بهش چند روز فکر کردم و بعد کلا بیخیالش شدم ولی بعد چند وقت بهش رسیدم ، الان فقط میخوام بدونم اگه به یه خواسته فقط یکبار تصور کنم و تو ذهنم تصویر سازی کنم که به دستش اوردم بعد کلا رهاش کنم بنظرت امکانش هست که بهش برسم؟

من خودم خواسته داشتم جذبشون هم کردم ولی نه اینکه فقط یکبار بهشون فکر کنم شده خواسته بهش چند روز فکر ...

من اینو که میگی نشنیدم عزیزم

ولی برمیگرده به باور و اعتقاد خودت 

و اینکه اون چیزی که میخوای بدست بیاری شدنی باشه

نظری ندارم عزیزم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

عزیزم اگه واقعاا باورش داشته باشی و مطمعن باشی که به چیزی که میخای میرسی صدرصد میشه که البته کسایی که تازه با این قانون اشنا شدن باورشون قوی نیس باید تکنیک انجام بدن تا کم کم به این باور برسن

ببین من از یه شخص معتبر شنیدم که کسی که قانون جذب و راز رو فیلمشو ساخت، که میگه کائنات در خدمت شماست ...

اینو اصلا لازم نبود از کسی بشنوی این چیزیه که یکم فکر کنی تو زندگی خودت میبینیش و خیلی ضایعس ما براساس تفکر و احساسمونه که داریم زندگیمونو میسازیم و این ینی قانون جذب تموم شدو رفت هرچند هرکسی یه طرز فکری داره🙂