2777
2789
عنوان

مادرشوهر من

3616 بازدید | 164 پست

نزدیک به۵ساله عروسی کردم با مادرشوهرم توی یه ساختمونیم که حیاطامون مشترکه و اینکه شوهرش فوت شده شوهرم تک فرزنده. مادرشوهرم خیلی میاد اینطرف ینی روزی سه چهار بار در روز بدون در زدن یهو وارد میشه(مثلا شبا از سرشب میاد تا وقت خواب بعد میره دوباره صبح زود تا بیدارمیشیم میادش).وقتی مهمون دارم چفتو بس میاد میشینه دیگه نمیره.

کلی اطرافیان باهاش صحبت کردن که کاراش اشتباهه، بارها شوهرم باهاش صحبت کرده اما نمیدونم چرا فقط چند روز رعایت میکنه ،تا امشب شوهرم گفت یکبار که باهم تنها بودین داشتین میگفتینو میخندیدین خودت سرحرف رو باز کن خیلی محترمانه و با دلیل و منطق تمام خواسته هات و حرفایی که این چندسال تو دلت بوده رو بهش بگو شاید خودشو تغییر داد...

استرس گرفتم نمیدونم چطور بحث رو باز کنم و چیا بگم که تاثیرگذار باشه، لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم براش سوخت تنهاست...

چرا اکثرا همینو میگن؟؟؟

ینی واقعا من آدم نیستم ؟ نیاز به تنهایی ندارم؟ یا نیاز به خلوت دو نفره با شوهرم ندارم؟ یا مثلا من آدم نیستم با دوستام یه دورهمی بدون حضور مادر شوهرم بگیرم؟؟؟

هعی خداچقد شوهرت منطقیه شوهرمن با سه چهارتا برادر خواهر و پدرشوهر اعتقاد به تنهایی خانواذش داره 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

چرا اکثرا همینو میگن؟؟؟ ینی واقعا من آدم نیستم ؟ نیاز به تنهایی ندارم؟ یا نیاز به خلوت دو نفره با ش ...

خارج از گودنظردادن خیلی اسونه تنها کسی هست که سال به سال کسی نداره نه اینک بچهاش نزدیک باشن کم کمش میتونه  حداقل یبار بیاد اونم چندساعت 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یعنی میشه روزی تنها باشیم و نتونیم بریم خونه بچه مون از زمونه میترسم  چرا بعضی موقع دلم نمیخا ...

برو خونه بچه ات نه ۲۴ ساعت😑