2777
2789
عنوان

سوال در مورد قانون جذب

186 بازدید | 16 پست

بچها یه سوال اگه به یه خواسته ای رو در حد یک دقیقه تصور کنیم و کلا دیگه بیخیالش بشیم و دیگه بهش فکر نکنیم یعنی اصلا فکر نکنیم چه بیاد چه نیاد امکانش هست بهش برسیم یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در رابطه با سوالت ، تاپیک آخرمو بخون 

کامل همه چی دستت میاد

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
رد شده از نظر علمی 

کدوم علم؟اتفاقا کاملا اثبات شدس

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ارتعاش میتونی بفرستی یا همون تله پاتی داشته باشی ولی اینکه مثلا یه پولی بخوای بهش فکر کنی جذبش کنی اصلا امکانش نیست 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

قانون جذب کلا این نیس که یاد میدن  با فک کردن و تصور کردن فقط یه آدم وسواسی میشی همین 

بخشنده باش هرچی که میخوای به دست بیاری ببخش از همون ب دیگران قانون جذب اینه بقیش ساختگی از نظر من 

ارتعاش میتونی بفرستی یا همون تله پاتی داشته باشی ولی اینکه مثلا یه پولی بخوای بهش فکر کنی جذبش کنی ا ...

قدرت ذهن رو دست کم نگیرین

اتفاقا میشه و من خیلی اینطوری جذب کردم هرچی خواستم

پس چطور من پول هم جذب کردم؟؟؟؟

با نشستن و فکر کردن!!؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....