2777
2789

دارم انجام میدم 

روزی یه صلوات بفرست حداقل وقفه نیوفته

ولی پشت سر هم و با تسبیح کربلا باشه بهتره

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
دارم انجام میدم   روزی یه صلوات بفرست حداقل وقفه نیوفته  ولی پشت سر هم و با تسبیح ک ...

۱۲۴هزار روز اینجوری طول میکشه🥺

من یکمی نتیجه گرفتم بعدش هعی مشکل تو مشکل و اعصاب خوردی و بی حوصلگی پیش اومد دیگه از ۵۴هزارتا بیشتر نفرستادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲۴هزار روز اینجوری طول میکشه🥺 من یکمی نتیجه گرفتم بعدش هعی مشکل تو مشکل و اعصاب خوردی و بی حوصلگی ...

نه منظورم اینه که توی ماه و نیم  اگه آلن نمیخوای بفرستی روزی یه دونه بفرس تا ۴۵ روز تموم بشه

خوبه🥰

نه بفرست  عیب نداره ولی نذرتو کامل کن ولش نکن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
نه منظورم اینه که توی ماه و نیم  اگه آلن نمیخوای بفرستی روزی یه دونه بفرس تا ۴۵ روز تموم بشه & ...

ممنون جانم حتما ادامش میدم 

بعد ی سوال دیگه شما فقط نیت خودتون مدنظرتونه یا هرروز مثلا میگین به نیابت فلان شخص و بعد نیت خودتونو میگین

ممنون جانم حتما ادامش میدم  بعد ی سوال دیگه شما فقط نیت خودتون مدنظرتونه یا هرروز مثلا میگین ب ...

عالیه

نیت خودم و خوشبختی همه جوونا اونایی که بچه میخوان 

اونایی که مستجران و  شفای مریضا  و سلامتی خونوادم

به نیابت نه  

یه دفعه داستم فکر میکردم اگه واسه کس دیگه بگم عیب داره

ولی نمیدونم تو ایتا یا تو  نیتی سایت  بود ک  همون موقع به چشمم اومد که باعث میشه دوطرف حاحاتشون برآورده بشه

🥲

دعای من که ملیون ها آدم رو در بر می‌گیره🥰