2777
2789
عنوان

رفیقم منو احمق پنداشته یا چی؟

129 بازدید | 8 پست

بهم میگفت بهترین دوستمی، حتی اوایل میگفت هیچ دوستی غیر از تو ندارم، باهام درددل میکرد تمام جیک و پوک زندگیشو بهم گفت  و ناراحتیاشو میگفت و منم آرومش میکردم منم همینطور همه چی بهش گفتم، اونم به درددلام گوش میکرد و خیلی وقتا آرومم میکرد خیلی وقتا کاری داشت میگفت واسش انجام بدم و منم همه رو انجام میدادم، اما با همه بیرون و خوش گذرونی میرفت غیر از من، ازون طرف کارایی میکرد که انگار صمیمی هستیم و مهمم براش از طرف دیگه هیچوقت با من بیرون نمیوند درحالی که با همه میرفت تهش چند بار بهش گفتم با من نمیایی بهم گفت نمیشه و نمیخوام تو چیزی فراتر از خواسته ی من میخوای، من با دوستای دیگم هر شب میرم بیرون با تو نمیتونم بیام اصن فکر کن ایران نیستم و ولم کن و...... گفتم من الان تازه مادر بزرگم فوت شده به بودنت نیاز دارم گفت من مسئول مرگ مادر بزرگت نیستم، من نه میتونم درکت کنم نه چیزی

چیزی فراتر از خواسته هاش میخوای؟!!! تو رو احمق فرض نکرده عزیزم غصه نخور، دوستت خودش روانیه. 

من فقط میخواستم چند ماهی یه بار ببینمش همین، اینکه اگه ده بار با دوستای دیگش وقت میذاره یه بار من، اینکه اگه باهام قرار میذاره کنسل نکنه ، گاهی قرار میذاشتم باهاش موقعی که تابمش بود که بریم حتی جواب تلفنمو نمیداد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط میخواستم چند ماهی یه بار ببینمش همین، اینکه اگه ده بار با دوستای دیگش وقت میذاره یه بار من، ا ...

دوستت دختره؟ دوست معمولیه دیگه؟ احساس میکنم یه کم زیادی بهش اهمیت دادی و اون دچار سوءتفاهم شده فکر کرده نسبت بهش حس خاصی داری. ولش کن یه دوست دیگه پیدا کن، وقتی اون حاضر نیست خوبیاتو جبران کنه و برات وقت نمیذاره چرا خودتو اذیت میکنی! 

اسم  همچین ادمی دوست نیست فقط روزایی که لنگ بوده ازت استفادع کده الانم که دیده نیازی نداره بهت ولت کرده  بهتره اصلا نزاری برگرده  همچین ادمی بی ذاته و بد ضربه میزنه وقتی برات کاری نمیکنه چرا میخوای ببینیش

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
اسم  همچین ادمی دوست نیست فقط روزایی که لنگ بوده ازت استفادع کده الانم که دیده نیازی نداره بهت ...

همش حس میکنم من کار بدی کردم گیر دادم ببینمش بخاطر همین منو گذاشت کنار

همش حس میکنم من کار بدی کردم گیر دادم ببینمش بخاطر همین منو گذاشت کنار

این شگرد این ادماست تا میتونن ازت استفاده میکنن وقتی هم میخوان برن یه جوری رفتار میکنن انگار تو مقصری  کلا تو داشتی  جور دوستی رو میکشیدی الان میگی من کاری کردم اگه میخوای یه ضربهبدی بهت بزنه که نفهمی  چی به سرت اومده برگرد سمتش  از ادم بی ذات راهتو جدا کن

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
این شگرد این ادماست تا میتونن ازت استفاده میکنن وقتی هم میخوان برن یه جوری رفتار میکنن انگار تو مقصر ...

دقیقا همیشه یه جوری رفتار کرد ک انگار من دارم فراتر از توانش ازش چیزی مبخوام, جوری ننه من غریبم بازیدر میاورد که انگار بهش چی گفتمبعدهمون موقع با دوستای دیگشعکس میذاشت که بیرونه