2777
2789
عنوان

سایه سیاه

237 بازدید | 13 پست

بچه ها دوشبه موقع خواب یه سایه سیاه رنگ میاد بالای سرم و فهمیدم احتمالا همزادمه

یه مدت هست دنبال چشم سوم اما برای دیدن همزادم اصلا تلاش نکردم

چیکار کنم بره کلی دعا خوندم ازش خواستم اما نرفت و دیشب سرشو تکون داد 

با اینکه با دیدن اجنه مشکلی ندارم و دیدمشون اما این دوشب سکته زدم تا خوابم برد

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

من اینجا چیکار میکنم😐💔

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باورت میشه همزمان با تایپکت توی آشپز خونه ام انگاری یه چیزی افتاد

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

قران بالا سرت بزار زیارت عاشورا هم بخوان یا با گوشی قران بزار پخش بشه تو خونه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

قران بالا سرت بزار زیارت عاشورا هم بخوان یا با گوشی قران بزار پخش بشه تو خونه

میزارم نمیره با این کارا همشونو دور میشن(تا حدودی اجنه رو میبینم) اما این خودمو کشتم و نرفت

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

چرا

از یکی شنیدم که میگه اگر  توی قلبت مدام بهش بگی برو من از تو نمی ترسم میره بعد چند دقیقه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

از یکی شنیدم که میگه اگر  توی قلبت مدام بهش بگی برو من از تو نمی ترسم میره بعد چند دقیقه

او

اگر نره اسیب میزنه؟ 

میزارم نمیره با این کارا همشونو دور میشن(تا حدودی اجنه رو میبینم) اما این خودمو کشتم و نرفت

چله زیارت عاشورا نماز شب که اصلا عالیه امتحان کن صلوات خاص حضرت زهرا 530 بار پشت سر هم امتحان کن.ولی خوب نمیترسی من ببینم سکته میزنم  

او اگر نره اسیب میزنه؟ 

نه نگران نباش همین خانمه میگفت قدرتی ندارن موقعی شما اینارا میبینی که نیروی شما پایین اومده و اونا میان ازطریق ترساندن نیروی شما را میگیرن 

چله زیارت عاشورا نماز شب که اصلا عالیه امتحان کن صلوات خاص حضرت زهرا 530 بار پشت سر هم امتحان کن.ولی ...

باشه مرسیـ

فک کن بری زیر پای یک جن بخوابی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز