2777
2789
عنوان

برای سرفه چی خوبه ؟ 😭😭😭

80 بازدید | 7 پست

سرما خورده بودم الان خوب شدم اما سرفه های خشک داره خفم میکنه 😭😭 چی بخورم خوبه ؟ 

شب خوابیدن و صبح ها شدید تر میشه وقتی هم سرفه میکنم انگاری دو طرف شکمم تیر فرو میکنن😭😭😭

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها چجور سر صحبتو با یه داروساز تو اینستا باز کنم 🥺🥺🥺

چه سوالی ازش بپرس ؟؟؟سوال جدی

بهم بگید لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷❤️❤️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

چون هم حساسیت داری هم سیوزیت بخاطر همونه... اینایی ک میگمو انجام بده تضمینی خوب میشی... شربت دکستورمتورفان هر ۱۲ ساعت... بخور اکالیپتوس کلااا تو خونه رو بخاری باشه کلاا بو بکش و زیر پتو روزی ۴ بار ده دقه بخور بده و بعد خودتو خشک کن... آاااااااب زیااااد بخوووووور اب جوش مخصوصا هر یک ساعت ۴ تا لیوان اب . چای ابلیمو و ابمیوه شیرین و . سوپ سیر و پیاااز... و کلااااا پیاااز خااام زیاد بخور تا خلطتت دربیاد... شربت دیفن هیدرامین رو با اب یکم مخلوط کن غر غره کن ... و همون اب و بخور خوبت میکنه... بعد ی هفته ب عطسه افتادی دوسه روز بعد قرص ستیریزن بخور یکی دوتا شبا... و کلا سرتو بالا بگیر شبا. خوب میشی یکی دوهفته ای یا زودتر

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

منم تا۶ماه سرفه های خشک وبدی داشتم بااینا سریع خوب شدم هرروز یک‌ لیوان چهارتخم و بارهنگ درست کن بخور یعنی جدا جدا باشه یکیشو صبح بخور یکی قبل خواب(یک قاشق چایخوری بریزتوی لیوان روشم آبجوش بگیرولرم شدبخور)

هرروزم توی کتری اندازه یک لیوان کمی بیشتر آب بریزجوشیدداخلش چوب دارچین بنداز زیرشم کم کن تا رنگ بندازه ۱۰دقیقه بعدخاموش کن پودرزنجبیلم کمی بریز ولرم شد بخور

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد