2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

385 بازدید | 11 پست

کسایی که برنامه نویسی کار میکنن یا بلدن بیان بگن از کجا شروع کردن و کلاس رفتن یا خودشون با گوگل یاد گرفتن !!!!!!!مهم تر اینکه من اگه برنامه نویسی یاد گرفتم کجا باید برم سر کار و کجاست بازار کارش اصن هیچی سر در نمیارم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
اره برو
5
100%
نه..
0
0%

برنامه نویسی یه حرفه ایه که با منطق کار میکنه. ممکنه خیلی جاها به ارور بخورید و گیر کنید . باید بتونید توسایتا دنبال جوابش بگردید. البته این که میگم برا بکند سایت هست. فورند سایت فک میکنم دردسراش کمتر باشه. و بیشتر روی جلوه های بصری سایت توجه میکنه. من با ویدئو یاد گرفتم ولی این کافی نیست به مرور خیلی تجربتون باید بره بالا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه اون سماجت و علاقه رو دارین برین سمتش

والا نمیدونم دنبال یه حرفه ایی میگردم که درامدش خوب باشه و من به سیستم علاقه دارم اما چون برنامه نویسی انجام ندادم نمیدونم علاقه دارم یا نه 

خیلی هزینه میخواد برا یادگیری درسته؟

ببینید مثلا من اموزش  زبان برنامه نویسی پایتون رو رایگان دانلود کردم. ولی دوره جنگو رو دو تا خریدم دو سال پیش شد چهار صد تومن . بعد دوره redis, linux, html css ، نتورک پلاس هم رایگانشو دیدم . با اینکه پولیشم هست .دوباره یه دوره داکر خریدم ۷۰۰ . میبینید که زیاد نیست. حالا باز ببینید تو چه حوضه ای میخواید برنامه نویسی کنید سایت ، هوشمصنوعی اپلیکیشن موبایل و ... ممکنه راحتون متفاوت باشه

عزیرم دخترم خیلی علاقه داره. یعنی شما فقط ازتو نت آموزش دیدی؟ 

از نت اموزش دیدم ولی فقط نباید به اون اکتفا کنه . کلی ارور سر راهش سبز میشن اونا رو باید تو اینترنت سرچ کنه تو اینترنت سایتای انگلیسی جوابشو پیدا کنه

من یک سال زمان گذاشتم براش شش ماه تقریبا برای درک برنامه نویسی و شش ماه بعدی برای برنامه نویسی وب 

با php و react تونستم فول استک دولوپر بشم و خب این دو تقریبا بازار کارو گرفتن

کم کم سایتای خودم رو زدم در موضوعات مختلف روی سئو و برنامه نویسیشون کار کردم و کلی از اونجا برام درآمد مالی اومد

تا همین چند وقت پیش ماهی نزدیک 50 میلیون تومان درمیاوردم ولی خب تو کل 6 ماه گذشته چیزی نزدیک به 950 میلیون تومان دراوردم

با دوره ی 12 قدم سایت اواسام و بعد پی اچ پی استاد نیکزاد پیش رفتم که به نظرم عالی بودن و دوره های دیگه هم استفاده کردم ولی مفیدترینشون اینا بود

من یک سال زمان گذاشتم براش شش ماه تقریبا برای درک برنامه نویسی و شش ماه بعدی برای برنامه نویسی وب با ...

خوب من باید از کجا شروع کنم شما اول چیکار کریدین؟ من میترستم پول بدم بعد هیچی یاد نگیرم کارشو ولکنم. وگرنه به کامپیوتر علاقه دارم زبانش فقط برام مشکله