2777
2789

امروز فارسی داشتم دیروز کامل خوندم دادم 

فردا ساعت دو هم دینی دارم معلمم ۳۴ تا اندازه برگه اچهار‌ سوال داده گفته اونارو فقط. بخونید از اونا میاد فقط 

منم هیچ کدومو نخوندم 

فردا هم ساعت ۲ امتحان دارم 

چیکارررر‌کنم🥺😭😭

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باش باو چه خبره مگه من همه اینا رو گذروندم گریه کردم استرس داشتم دو بار کنکور دادن واسه نمره گریه کردم بخیال از الان بخونی تموم میشه صبح هم زود پا بشی بخونی تموم میشه سخت نگیر عزیزممممم کاش دنیا همیشه همینجوری باشه و همیشه امتحان دینی و فارسی داشتیم🥲

گوشیتو خاموش کن بشین بخون نصفشوامشب نصفشم فردا صبح

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

اخی دوازدهمییی

نههه‌‌ بابا دهمم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
استرس نداشته باش باو چه خبره مگه من همه اینا رو گذروندم گریه کردم استرس داشتم دو بار کنکور دادن واسه ...

نه دوازدهم نیستم دهمم 

وایییی خیلی خیلییی سخته آدم میمیره زنده میشه اصلااا‌

من دارم میمیرم از استرس‌