سلام .تمام مدارک خونه و ماشینم گم شده .ترو خدا هر کی پیامم رو میبینه یه صلوات بفرسته تا مدارکم پیدا بشه .شوهرم کلی غر زده😢هر چی بلد بودم خوندم کل خونه رو چند بار گشتم ولی پیدا نشد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
وای خدا یاد خودم افتادم که تمام کارت های بانکی و گواهینامه و کارت پایان خدمت و کارت ملی شوهرمو گم کردم گردن هم نگرفتم😂 بعد خودش کلی گشت پیدا نکرد و منم رفتم گشتم آخرشم روبروی در خونه افتاده بود لب باغچه باز خداروشکر پیدا شد ان شاء الله از شما هم پیدا میشه
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
ممنون گلم .ولی من گردن گرفتم😂 چون وسایلا رو من جاسازی میکنم
منم خودش میگفت دادم به خودت یادمه میگفتم نه اصلا کیفت رو دست من ندادی گفت با کلیدهای خونه دادم چطور کلیدا هست و کارتان نیست منم که اصلا زیر بارش نمیرفتم 😂😂😂
اینم بخون یا قاضی الحاجات رد علیه حاجته در حین اینکه میگردی دنبال مدارک بخون اگر تو خونه باشه پیدا میشه خیلی دعای سریع العجابه ای است در بیشتر وقتها سریع شی گم شده ام رو پیدا کردم
دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است