گیسو۱۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2329 عنوان حرصم میگیره 168 بازدید | 5 پست شوهرم میاد خونه دلش میخاد فقط بشینه جلوتلویزیون . حرصم میگیره با دقت این فیلمو سریال تی وی رو نگاه میکنه. قبلنا تو خونه فعالیتی میکرد کمکی میکرد الان که دیگه هیچی. خیلی وقته ظرف نشسته. واقعا حالم دیگه داره از ظرف شستن بهم میخوره. بچه کوچیک دارم نمیدونم چرا یعالمه ظرف کثیف میکنیم. یبار نمیگه اه اه چقدر ظرف بیا ظرفا رو بشورم. دلم میخاد چندروز ظرف نشورم. براش مهمم نیست بمنم غر نمیزنه چون میدونه بگه منم میگم تو یبار بشور. 1402/10/03 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
b_sarzamintar_azbaad عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5189 والا هممون همین کارا رو می کنیم کم و بیش شوهر منم کمکی نمی کنه از روابط انسانی خستهم؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
گیسو۱۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2329 والا هممون همین کارا رو می کنیم کم و بیش شوهر منم کمکی نمی کنه حداقل هرچندوقت بشورن ادم دلش خوش باشه.بدمم میاد همش ظرف کثیف توسینک و کنارش باشه.اعصابمبهممیریزه
12345moonees عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1895 مردا ب اندازه ی کافی خسته میشن بیرون.منم دوتا نی نی دارم کارامم خودم میکنم شوهرم فقط خریدا رو انجام میده کمکم بچه هاروام میگیره و بازی میبره دیگه کار خونه نمیکنه