2777
2789

شب موقع شام خوردن دختر کوچیکم که حدود دو سالشه لیوان آب رو پرت کرد از فاصله داخل بشقاب غذای من،چون جدیدا عادت کرده همه چیز رو پرت میکنه من با ناراحتی و بهش فهموندم کارش بد بوده اما تقریبا ملایم بعد از یک دقیقه دوباره اسباب بازیش رو پرت کرد داخل بشقاب من اینجا دیگه عصبانی شدم یه داد آروم زدم و نشون دادم و باهاش قهر کردم تا متوجه کار بدش بشه این وسط هم همسرم هی به کار دخترم میخندید و یه دفعه شروع کرد گیر دادن به من که نباید دعواش کنی دعوا از اینجا شروع شد چون همیشه عادتشه هر وقت من بچه رو دعوا میکنم از بچه حکایت میکنه من شدیدا عصبی شدم قهر کردم رفتم داخل اتاق اما همسرم خیلی خونسرد به فیلم کمدیش نگاه می‌کرد و هر از چندگاهی صدای قهقه اش تا سر کوچه میرفت و واقعا این قهقه زدن ها تو اوج ناراحتی من برام دیوانه کننده بود رفتم داخل حموم و اونجا با گریه و ناراحتی خودم و خالی کردم اما متاسفانه صدای خنده همسرم قطع نمیشد و متاسفانه من داشتم دیوونه میشدم که چطور ممکن از شدت ناراحتی دارم سکته میکنم ولی اون اصلا عین خیالش نبود و ندادم قهقه میزد کلی حرف ناراحت کننده زدم بهش که منم دیگه بهت اهمیت نمیدم و چطور میگی دوسم داری وقتی انقدر نسبت بهم بی تفاوتی و....اما انگار با دیوار داشتم حرف میزدم الانم در کمال خونسردی خوابیدبه نظر شما الان مقصر کیه 

شیرازی اصیل🥰

تو اون داره با خودش و تنهایش حال میکنه تو التماس توجهش رو داری اصلا نباید نقطه ضعف نشون بدی 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که اینهمه ناراحتی و قهر نداشت،شما هم می‌خندیدی تموم میشد بچس دیگه گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لازم نیست دنبال مقصر باشید هر کس نظر خودشو داره  ، تنها چیزی که اینجا مهمه اینه که نذارید بچه متوجه بشه مادر و پدر در تربیتش توی یک تیم نیستن ، حتی اگر حق با همسرتون هم باشه نباید جلو بچه با روش شما مخالفت کنه.

این که اینهمه ناراحتی و قهر نداشت،شما هم می‌خندیدی تموم میشد بچس دیگه گلم

بله حق با شماست اما چون همیشه وقتایی که من بچه رو دعوا میکنم از بگه حکایت بیجا میکنه باعث میشه دیگه دخترم روی من حسابی باز نکنه

شیرازی اصیل🥰
واقعا حساسم!اینکه جرات نداشه باشم بچه رو دعوا کنم چون مواخذه میشم و جلوی بچه کوچیک میشم حساسیته؟

باهاش صحبت کن وقتی تنهایین چندتا اسکرین شات و فیلم از نت بردار که وقتی یکی از والدین بچه رو دعوا میکنه اون یکی نباید حرفی بزنه 

یا علی💙

شما.این لوس بازیا چیه

نمیدونم لوس بازی یا هرچی اما اینکه کسی شما رو ناراحت کنه و به پشمش هم نباشه ناراحتی شما درحالی شما همیشه اون فرد براتون اولویت هست حداقل برای من خیلی سخت 

شیرازی اصیل🥰
باهاش صحبت کن وقتی تنهایین چندتا اسکرین شات و فیلم از نت بردار که وقتی یکی از والدین بچه رو دعوا میک ...

هزاااااااارررررر بار گفتم متوجه نمیشه عادتشه هرکسی بچه اش رو دعوا کنه هرجایی این مثل نخود اش میپره وسط و دایه دلسوز تز از مادر میشه

شیرازی اصیل🥰
نمیدونم لوس بازی یا هرچی اما اینکه کسی شما رو ناراحت کنه و به پشمش هم نباشه ناراحتی شما درحالی شما ه ...

من کاملا درکت میکنم

حق رو هم به تو میدم

ولی توقع داشتن از دیگران که درکت کنن فقط باعث عصبانیت خودت میشه و نا امید میشی و روز به روز خشمگین تر

باید خیلی روی خودت کار کنی