2777
2789
عنوان

داستان سیما ۷۴

1662 بازدید | 41 پست

خیلی قشنگ بود داستانش منکه باور کردم حداقل تاپیکش پر از حس قشنگی بود خیلی احساساتی شدم حیف موقع تاپیک اصلیش ندیدم هی تاپکیای دیگه ش میرفتم بلکه بتونم نظر بدم بسته بود تاپیکاش 

گفتم تاپیک بزنم بگم خیلی قشنگه و اینکه هر جا حرفاتو پیش هر کی بگی یکی ممکنه نظر مثبت بده یا اصلا منفی ولی خوب راهنمایی کنه یکی هم ممکنه کلا بزنه حس تو خراب کنه خوشم اومد از نظرات خوب استفاده کرد کلا به حرف همه نبود حرفاشو سنجیده میزد به عشقش لطفا گند نزن به عشقتون بخاطر حرف چند نفر جو گیر نشو من یه عشق یک طرفه داشتم ینی نمیدونم اونم دوستم داشت یا ن ولی پیش دخترای فامیل گفتم هر کی یجوری منصرفم کرد کاش هیچوقت نمیکفتم لااقل تو قلبم نگهش میداشتم البته دیگه ازدواج کردم ولی بهترین دوران زندگیم بود میدیدمش چشام برق میزد تا حالا کسی رو اینجوری نمیخواستم خواستگارای زیادیم داشتم ک رد میکردم دیگه گفتم اگه اونم میخواست پا پیش میذاشت دوست صمیمی داداشم بود هر روز میدیمش از دور انگار اونم با چشاش باهام حرف میزد البته به بهانه های مختلف خونه مون زنگ میزد ولی من مثل دخترای دیگه عقل نداشتم زنگ میزد کولی بازی درمیاوردم بلد نبودم ولی فک میکردم حتما اونم حس داره بهم ولی باز میگفتم اگه اونم میخواست یه قدمی برمیداشت شایدم چون با داداشم مثل داداش بود نتونست بیاد جلو نمیدونم ولی با داستان سیما خیلی گریه کردم خیلی حس قشنگیه عاشق چشاش باشی نه ک بگم چشم من یا چشم تون قشنگه وقتی عاشق چشاش باشی چشات قلبی میشه هی به سیما میگن عکس چشاتو بفرست بابا حتما قرار نیست چش درشت و مژه بادبزنی باشه هرچیم هست به چشم عشقش قشنگه مثلا میگفتم چشاشو دوست دارم دخترا میگفتن چشاشش ک ریزه میگفتم ساعت خیلی به دستش میاد بهم میخندیدن عاشق جز به جزء ش بودم 😍🫠

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درکت میکنم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

من کلمه به کلمه ی چتهاش رو درک کردم چون خودم عاشقی کردم اصلا انگار منو عشق سابقم تکرار شد اون تاپیک ولی چندتا حرف مفت زن اومدن هی چرت و پرت گفتن اونم دیگه ادامه نداد ولی خیلی دختر منطقی و عاقلی بود ،حتی بهش توهین هم میکردن یا جواب نمی‌داد یا مودبانه و عاقلانه جواب میداد ،بنظرم همچین دختری هیچوقت از ذهن مردی که دوسش داشته فراموش نمیشه و عشقش حق داشته واقعا

اونایی که عشق رو تجربه نکردن معمولا به همچین تاپیکایی میگن دروغه 

عشق خیلی قشنگه ولی دردآور هم هست و اگه بهش نرسی تا آخر عمر انگار یه حفره تو دلته که با هیچی پر نمیشه

من کلمه به کلمه ی چتهاش رو درک کردم چون خودم عاشقی کردم اصلا انگار منو عشق سابقم تکرار شد اون تاپیک ...

موافقم من خیلی جو گیرم اگه من بودم کلمه به کلمه حرفای اینارو میرفتم میگفتم طرف فراری میشد😬 ولی کاش موقعی ک من عاشق سدم بجای اینکه به دخترای فامیل بگم اینجا میگفتم 🥲

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

موافقم من خیلی جو گیرم اگه من بودم کلمه به کلمه حرفای اینارو میرفتم میگفتم طرف فراری میشد😬 ولی کاش ...

خب اینجام دست کمی از دخترای فامیل ندارن در هر صورت میباختی😂

اونایی که عشق رو تجربه نکردن معمولا به همچین تاپیکایی میگن دروغه  عشق خیلی قشنگه ولی دردآور هم ...

اگه عشق دوطرفه باشه و بهم نرسن بدترین درده ولی اگرم یک طرفه باشه بدتر همیشه یه سوال تو ذهنته ک اونم دوستم داشت؟ حتی من زودتر ازدواج کردم بعد پیشمون شدم سختیم زیاد کشیدم گفتم کاش ازدواج نمیکردم همون جوری قایمکی دوستش داشتم😢

خب اینجام دست کمی از دخترای فامیل ندارن در هر صورت میباختی😂

لااقل اینجا کسی نه منو مشناسه نه اونو الان ک عاقل شدم میگم حتما به گوشش رسیده ک من دوسش داشتم🥲