2777
2789
عنوان

خواستگار🫤

233 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. واسه اولین بار با خواستگارم صحبت کردم. همین جلسه اول بهم میگه من با خیانت و این رابطه ها امروزی که دخترا و پسرا باهمن و ... دوست ندارم و نمیتونم کنار بیام و از این چیزا ازت نبینم. خودم از این کارا دوست ندارم و  میخوام همسرمم مثل خودم باشه و اینا. بنظرتون آدم شکاکی نیست؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم نسبت بهش یه چیزیه که انگار با کلمه نمیتونم بیانش کنم...
الان فقط میتونم بگم این خواستگارت یه جوریه..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نه مگر هرکس این روابط رو قبول نداره شکاکه؟

یه ذره ضایع نیست تو دیدار اول یکی بهتون بگه خیانت خوشم نمیاد؟
خیلی عجیب غریبه
واقعا بنظرم خواستگارش یجوریه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
راست گفته از بس جامعه بد شده یراست رفت سر اصل مطلب، اگر باهاش هم عقیده ای ادامه بده بهتر بشناسش

جالبیش اینه ک سابقه کاریش بالاس ولی فعلا جز یه ماشین چیزی نداره. بنظرم کسی که با ۱۱ سال سابقه کار نتونسته پس اندازی داشته باشه ، از این به بعد هم نمیتونه

نمیدونم من خیلی واردنیستم به این چیزا    

بنظرم واقعا جلسه اول جاش نیست...اون هم با این طرز بیان...
من خوشم نمیاد و نبینم ازت...
خب کی از خیانت خوشش میاد...
مثل این میمونه یه اقایی جلسه اول بیاد بگه من از طلاق خوشم نمیاد ...حرفش بد نیست...اما یجوریه!!😅

بنظرم واقعا جلسه اول جاش نیست...اون هم با این طرز بیان... من خوشم نمیاد و نبینم ازت... خب کی از خیان ...

بنظر منم جلسه اول جاش نبود.

بازم نمیدونم.  باید بیشتر باهاش صحبت کنم تا بفهمم 

نمیگم حرفش بده  منتهاقسمت آخر جملش:از این چیزا نبینم ازت باعث میشه که فکر کنم تعصبیع

اره خودمم حس کردم. آخه میگف دوستای خواهرم جوری لباس میپوشن که وقتی میان خونمون ، من میرم بیرون🫤