2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

97 بازدید | 15 پست

کیا از درس خوندن بدشون میاد

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه زمانی بجه دار شم ببینم بچم داره خودشو اذیت میکنه میگن دیگه درس نخون

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خستم تو رشته ای درس میخونم ک‌ علاقه ندارم

مثل همیم

فردا هم سه تا امتحان دارم 😐

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
منن از حمومم بدم میاد 😅

حموم که خوبهههه

منم بدم میاد  دوست دارم همش تفریح کنم ولی نمیشه

من موافق همش تفریح نیستم 

ولی خسته شدم 

13 سال هر روز صبح باید پاشم برن یجا یه خری بشینه😂

مزخرف بگه هی بنویسیم

بعد استرس داشته باشیم مزخرفا رو یاد گرفته باشیم😂

دلم میخواد انصراف بدم!

منم ترمه چندی؟ 

من موافق همش تفریح نیستم  ولی خسته شدم  13 سال هر روز صبح باید پاشم برن یجا یه خری بشینه ...

همش تفریح که نه ولی ی تفریح خوب مثلا یکسال کامل تفریح استراحت و.....

متاسفانه آینده با همین دری وریا ساخته میشه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
من و دوستم بدمون میاد من دو هفته یه بار میرم اون ماهی یه بار همیشه با مامانم سر این موضوع دعواس😂 ...

سعی کن بری پیش یه تراپیست بعدا واست دردسر میشه 

. اوووف چقدر بو نیدی سارا😷😷😷😷