2777
2789
عنوان

چرا بچه میارید؟

404 بازدید | 16 پست

چرا بعضیا بچه میارن وقتی‌مسکن خوب ندارن سقف بالا سر ندارن!چرا بعضیا بچه میارن وقتی خودشون شبا با نون پنیر سبزی میخوابن؟چرا بچه میارن تا کتکش بزنن محدودش کنن هرشب کاری کنن با اشک بخوابه هزار بار ب فکر خودکشی بیفته هرکاری میکنه قایمکی میکنه

وقتی پول ندارین+شعوررررر ندارین+نمیتونین کنار بیایین ممکنه تفکر بچم با من متفاوت باشه و تا جایی ک به کسی اسیب نزنه قابل احترامه+تا وقتی بیماری روانیتون خوب نشده ازتون خواهشمندم بچه نیارین:)من صورتحسابم یسری هاست وگرنه پدز مادر خوب کم نداریم!وقتی ب خانواده خودم نگاه میکنم ب خانواده دختر عموم هم نگاه میکنم ی حسرت واسم باقی میمونه و بس:)پدر مادرای خوبی باشین:)

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

صورتحساب نمیگن میگن طرف حساب🗿👍🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

صورتحساب نمیگن میگن طرف حساب🗿👍🏻

عزیزم کیبورد ویرایش زده 

مبحث کلام یچی دیگس

دنبال سولاخ‌ماری شما

خیلی حق گفتی گلللل

واقعا وقتی‌میبینم یسریا شوهر خوبی ندارن و بچا میارن تا بچه هم‌پدر خوبی نداشته باشه میخوام بگیرمش زیر مشتتتت و لگد فقه

عزیزم کیبورد ویرایش زده  مبحث کلام یچی دیگس دنبال سولاخ‌ماری شما

اره🗿👍🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ما وضعمون هم بد نیست ولی اگه شبا نون و پنیر و سبزی بخوریم عارمون نمیاد

خب معلومه عار نیست دختر ی شب هست ی شب نیست

ولی اونی‌ک هرشب نداره و ۱۰تا ۱۰تا میاره بحثش جداست

همیشه دارا باشین عزیزم 

یه نوع اصطلاحه ، حالا منظورش اینه اگه توان تأمین خودشونو ندارن چرا یک بچه اضافه میکنن به جمعشون

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

بخدا فقط بحث پول داشتن و نداشتن نیست

دنیا خیلی سخت شده مخصوصا دور از جون با این بیماری های ناشناخته ای که دور از جون همه جهان رو احاطه کرده

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

حالا اونایی که خودشون به خواست خودشون میارن کاری ندارم

ولی خب یسری ها هستن با وجود جلوگیری باردار میشن

یا سقط براشون مضره

یا پولش رو ندارن

یا حس عذاب وجدانش رو دارن خلاصه علت زیاد داره

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
حالا اونایی که خودشون به خواست خودشون میارن کاری ندارم ولی خب یسری ها هستن با وجود جلوگیری باردار م ...

نمیدونم شاید طرز فکر منم غلط باشه

من تفکر غلط خیلییییس دارم خیلیییییی و میدونم در اینده واس بچم دردسر ساز باشه

روزی ک برم سر زندگیم با نامزدم اولین کاری کنم میرم جلو لوله هار. میبندم ک فقه حاملخ نشم

نمیدونم شاید طرز فکر منم غلط باشه من تفکر غلط خیلییییس دارم خیلیییییی و میدونم در اینده واس بچم درد ...

خب روزی که آمادگیش رو داشته باشی چی؟

اگر ببندی فکر نکنم دیکه باز بشه

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
خب روزی که آمادگیش رو داشته باشی چی؟ اگر ببندی فکر نکنم دیکه باز بشه

نامزدمم نمیخواد بچه فقه من نیستم

ما سر این قضیه دیگه باهم‌کنار اومدیم