2821
2789
عنوان

کمکم کنید

39 بازدید | 5 پست

سلام خانمها لطفا ترو خدا هر کسی میتونه و راه حلی داره به من کمک کنه‌.من حدود ۲۰ روزه دچار استرس و اططراب شدید شدم دوبار دکتر رفتم به بار برام سیتالوپرام و پروپرانول تجویز کرد که خوردم کلا منگ بودم دیگه نخوردم .بعد دوتر بعدی آلپروزلام داد .که اونم نخوردم شروع کردم بهار نارنج خوردم و گل گاو زبون استرسم رو تا حدی آورده پایین ولی همچنان ترس و نگرانی دارم دیوونه ام میکنه که نکنه بدتر بشم یا اصلا خوب نشم .اون ترس داره من و میکشه .با کوچکترین حالت بدنم ترس میگیره من .اططرابم شدبد میشه مدام تو فکر حالت روحیم هستم.به مادرم هم نمیتونم بگم خودش ناراحتی اعصاب داره بنده خدا .حالش خوب نیست زیاد  

منم استرسم خیلی بالاست حتی از استرس بالا افسردگی خفیف گرفتم و ... اما دلیل این حجم ار استرستون چیه؟

این که نکنه حمله های عصبی بهم دست بده یا مثل مامانم دیگه هیچ وقت خوب نشم یا پانیک بگیرم ترس اینها داره من و میکشه منم احساس میکنم از بس استرس دارم و نگرانم افسردگی گرفتم مدام گریه میکنم و میگم چرا من  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این که نکنه حمله های عصبی بهم دست بده یا مثل مامانم دیگه هیچ وقت خوب نشم یا پانیک بگیرم ترس اینها دا ...

منم دقیقا یه مدت طولانی همینطوری بودم،،

من ارزیابی شدم زیر نظر یه مرکز درمانی اونا بهم گفتن ،شما هم مراجعه کنید به یه مرکز درمانی