2777
2789
عنوان

این چه دنیاییه؟؟؟

181 بازدید | 16 پست

سلام ازین دنیامیترسم مریضی های غیرواگیر مثل سرطان زیادشده یه غمی تووجودمه استرس دارم براآینده.خوشی هامون که رفت الان واقعاخوشی کم شده مثل اونموقع هانیست دوست دارم برگردم به گذشته واصلابزرگ نشم اینجورشدم که سن خودم ودوستم ومادروپدرخواهرروشون حساس شدم میگم چرابالامیره سنمون چراتغییرمیکنیم چراامروزتموم شددوباره فردااومدچرازمان داره میگزرع چرااینجورشدم به نظرتون؟؟

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش مال استرسه

😔😔😔😔واقعا؟واقعانمیدونم چمه تایکی یه جاش دردمیگیره استرس میگیرم میگم نکنه چیزیشه نکنه اینجورشه اونجورشه

شمااینطورنشدین مثل من؟همه چی تکراری بشه واینطورفکنیدچیکارکنم به نظرتون

چرا الان آدم سالم دیدی باید تعجب کنی من که بیشتر اطرافیانم  میگن دیگه هیچی مثل قدیم نیس همه چی تکراری شده دیگه لذت نمی بریم 

من فکر میکنم این روزا خیلی زود میگذره ، تا چشم میزاری روی هم عید میاد ، دوباره همین روند میره ، قدیم روزا و شبها طولانی تر بود ، انگاری دنیا رو دور تند هست . به قول شما سن همه تند تند میره بالا و آدم استرس میگیره

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
منم اینجوریم همش میترسم خودم یا اطرافیانم بیماری بدی بگیرن تا چیزی میشه استرس شدید میگیرم همش میترسم ...

وای اره😔

ماها روحیه خیلی حساسی داریم من میگم در آینده بچه دار بشم بچم چیزیش بشه ک‌ من از استرس میمیرم خیلی نگ ...

ارهههههه مثل منی