2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

169 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها شما جای من بودید طلاق میگرفتید شوهرم پارانوییدی شکاکه دست بزنم داره فحاشی هم هست وخسیس تنها کاری که برام کرد عمل بینیم بود حالا من فقط خونه ای توش هستیم مهریه هست و دیگه تحمل رفتارش برام سخته خانوادم اصلا پشتم نیستن تواین چندتادعوای اخیر مامانم کلاگفت شوهرت نیاد ونرقت منم که درماه یه بارمیرقتم گفت دیگه نیا.‌.سه روزه دارم گریه میکنم چندوقت پیش رفتم قهر شوهرم حالت خاصی داشت گفت میخای توافقی جداشیم بنظرتون این کارو کنم من همیشه ازخدام بود فقط وابسته پسرمم چهارسالشه ولی می‌دونم پسرمم میشه مثل باباش هیشکی منونمیفهمن من ازکتک شوهرم به خانوادم پناه بزدمواونامنوبیرون کردن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زن بودن خیلی سخته خیلی مخصوصا اگه خانواده پشتش نباشن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
حتما برو پیش روانشناس و از یه روانشناس خوب کمک بگیر

رفتم میگه این زندگی بدتر میشه رفتم رنگ مویادگرقتم نذاشت برم کارکنم لیسانس دارم ولی تاحالا کارکردم پسرمونمیده بهم همون تاهفت سالگی ..نه پسرم گناهی نکرده ولی مشاوره گفت بخاطربچم زندگی نکن ..کدوم خانواده اونا بخاطرخودشون میگن نیاکه شوهرم نیاد دعواکنه بگه بچمومیخوام ببینم ..من مجبورم یابمیزم وزنده باشم وبااین که بچم یه روزی ازم جدامیشه یاتن به این زندگی بدم شوهرم خیلی خسیس ترشده بزور بهم پول میده و همش میگه میخوای جمع کنی .حسی بهش ندارم چون محبتی نمی‌بینم جزجنگ ودعوا ..دلم میخواد بمیرم فقط