2777
2789
عنوان

بهم گفت کچل+عکس

743 بازدید | 34 پست

هم اتاقیم بهم گفت انقد غذای سلف خوردی داری کچل میشی خیلی ناراحت شدم ریزش موهام زیاده چه راهکاری دارید کمکم کنید😭🥹 عکس موهامو میذارم

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم ریزش موش زیاد بود رفت دکتر چن تا امپول برای تقویت مو داد بهش الان خیلی بهتره 

اا دکتر پوست رفت؟ هزینه اش چطور بود میشه بپرسی ازش چه امپولی بود🤍

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم
دوستم ریزش موش زیاد بود رفت دکتر چن تا امپول برای تقویت مو داد بهش الان خیلی بهتره 

جدی؟امپول ضرر نداره؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

برو دکتر  روغن نارگیل و رزماری اینها هم بزن 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بهش بگو بی شعور،چه ربطی به غذای سلف داره

منم که غذای خونه میخورم ریزش شدید گرفتم

رفتم کلی چکاپ و ازمایش و...متوجه شدم ویتامین Bشدیدا کمه

با دارو الحمدلله درمان شدم