2777
2789
عنوان

میخام مثل اون بشم چیکار کنم

255 بازدید | 3 پست

نامزدم خیلی با ارادست هر کاری بگه انجام بده هر هدفی داشته باش بهش میرسه خیلی با برنامه میره جلو دوتا شغل داره ولی همچنان به تفریحو سرگرمیشم میرسه دیدید تو اینستا همه چه هم ورزش میکنن هم کار میکنن هم مهمونی میرن هم تفریح میرن هم با دوستاشون وقت میگذرون هم همه غلطی میکنن با این وجودم موفقم میشن نامزد منم نمونه بارز یکی از همیناست هدفاشو نوشته چند تاشو تا الان تیک زده خیلی زبرو زرنگه تو کاراش خیلی تمرکز میذاره سریعم هست من برعکسشم اراده ندارم برنامه مینویسم فوقش یه هفته با برنامه برم جلو بعدش خسته میشم زندگی بی نظمه همش خاب کار خونه نت فیلم هیچ کار مفیدی انجام نمیدم خیلی کندم به هیچ کدوم از هدفام نرسیدم خیلی تنبلم خیلی خیلی زیاد چیکار کنم مثل اون بشم حس خنگ بودن میگیرم پیشش وقتی میبینم اینطوری پرتلاشه من علافم نه کاری نه باری 

در وهله ی اول تفکر سالم و عشق به خود، داشته باشین

من تنبلم🔴

من خنگم🔴

رو به واژه های زیبا تغییر بدین

هرگز خودتون رو مقصر ندونین

در هر سنی، معجزه اتفاق میفته اگر بخواهید

در مرحله دوم اهداف رو بنویسین، برای هر هدف چه چیزهایی نیاز هست، کوچک سازی کنین، ذهن چیزهای کوچک رو سریعتر میپذیره، اگه چند چیز مهم وجود دارد با الف 1، الف 2،الف 3، یادداشت کنید، هر هدف که انجام شد تیک بزنین تا ذهنتون آرومتر بشه، و بعد خواهید دید که چقدر سریعتر از قبل به سمت هر هدفی میرین و چقدر زندگیتون قشنگ تر از قبل شده🌱

💚

میدونی مشکل کجاست ؟

اون خودشو یه ادم زرنگ و باهدف میدونه و شما خودتو یه تنبل که کار مفیدی نمیکنه !

انسان تماما نگاهی هست که به خودش داره

این برچسبا رو از روی خودت بردار گلم

یعنی چی تنبلم؟

تو یه روز با این فکر که من یه دختر بابرنامه و زرنگم از خواب بیدار شو

فکر کن راجع به خودت همیشه این عقیده رو داشتی که بابرنامه و هدفمندی 

یه مدت این باور رو تو خودت تقویت کن ببین ناخوداگاه همون چیزی میشی که بهش فکر میکنی

ما ادما تنبلی داریم زرنگی هم داریم تو وجودمون 

اما نباید به خودمون برچسب بزنیم

گاهی واقعا تنبلی نیازه و چیز بدی نیست پس ناراحت نباش ولی خودتو فقط تنبل نبین 

خیلی جاها بوده که تو از خیلی ها زرنگ تر بودی ولی ذهنت به نفعش نیست که به یاد بیاره

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان