2777
2789
عنوان

شب که اومد چی بهش بگم؟

163 بازدید | 10 پست

بچه ها من که مریض میشم شوهرم اصلا جدی نمیگیره فقط دعوا میکنه خیلی جدی میگه ویتامین هات رو نمیخوری برای همینه 

اما تا مادرش یه سرفه میکنه کلی بهش پیام میده کلی مراقبشه 

امروز من خیلی حالم بد بود صبح رفت برام یه دور دادو گرفت ، بعد نزدیک ظهر زنگ زد گفتم کهیر زوم قرص حساسیت میخوام گفت برو از مامانم بگیر گفتم حالم بده نمیتونم برم تا پایین بعدشم قرص های مامانش همه انگار تاریخ گذشتس خودش چیزیش نمیشه ولی من هر وقت خوردم رفتم زیر سرم خلاصه گفت ناهار میام قرص میگیرم الان ناهار نیومده یه زنگم حتی نزده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط میدونم اینقدر نباید وابسته باشی ک برای یه قرص حساسیت اینقدر معطل بشی  ی دقیقه میرفتی می ...

خآنم عزیز من صبح از فشار پایین رفتم سرم ردم کل صورتم شده کهیر ، سرگیجه دارم چطوری پاشم برم؟

ببخشید اما نمیتونم شما رو درک کنم در بدترین شرایط همیشه سعی کردم متکی به خودم باشم،بنابرین اینجور مواقع رو هیچ کس حساب نمیکنم،شما میتونستی از داروخانه آنلاین سفارش بدی

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
ببخشید اما نمیتونم شما رو درک کنم در بدترین شرایط همیشه سعی کردم متکی به خودم باشم،بنابرین اینجور مو ...

راهکار زیاده منظور من اینه که این چطور زندگی مشترکیه که سرویس دهی شوهرم فقط برا مادرشه ، همون موقع میگفت نمیتونم م یه فکر میکردم تو تب خوابم برده پاشدم میبینم تاریکه هنوزم نیومده

راهکار زیاده منظور من اینه که این چطور زندگی مشترکیه که سرویس دهی شوهرم فقط برا مادرشه ، همون موقع م ...

اکثر مردها همینن،جونشون به مادرشون وصل،شاید در مدت زمان طولانی  الویت هاش عوض بشه و به این درک برسه که شما باید الویت اول زندگیش باشی،اما این احتمال هم بده که اینطور نشه،پس به همیشه متکی به خودت باش اینجوری آرامش داری و تو هم براش همونطور باش تا متوجه رفتارش بشه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......