2777
2789
عنوان

مرده زایی

702 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من الان تو هفته سی هشت حاملگیم و چار شنبه میرم هفته سی نه تا حالا خدارو شکر همه آزمایشم خوب بود و بچکم تکون میخوره ولی کم مثلا ساعتی ۵ تا اینها. قبلا بیشتر تکون میخورد ۳ روز دیگه سزارین خود خواسته دارم ولی خیلی استرس دارم تو سونو گفت آبش خوبه و نباشم دورش نپیچیده از استرس خوابم نمیبره به نظر شما بدم بدم درش بیارن؟  وزنش ۲۷ آذر ۳۱۰۰ بوده دارم دیوانه میشم از فکر و خیال کسی بود مرده زایی دورو ورتون و چرا ممنون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا انرژی منفی میدی به خودت!ایشالا صحیح و سالم بغلش میکنی ماشالا بزرگ شدا جاش تنگ شده دیگه کمتر تکون میخوره اگر خیلی نگرانی برو دکتر یه نوار قلب بگیر خیالت راحت بشه

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍
واقعا که 

عزیزم قربونت برم الهی

ناراحت نشو جمله خودتو گفتم 

دورت بگردم منم مثل تو اواخر بارداری خیلی خیلی حساس بودم

نترس حرکاتشو چک کن سر وقتش خود دکترت میگه که بری

ان شالله بسلامتی زایمان کنی مامان خوشگل

عزیزم هیچ چیش نیست منم مثل شما خیلی نگران بودم

بذار اون تو بمونه راحت بخوابه و وزن بگیره

هر چی ریلکستر باشی بهتره

من روزهای آخر خیلی خیلی نگران بودم و یک بار هم رفتم بیمارستان ببینن چرا بچه تکون نمیخوره

اما خواب بود 

بعدش روحیمو درست کردم و بچم با شادی به دنیا اومد

مواظب روحیه خوبت باش

بچه به دنیا بیاد باید سرحال باشی با آغوش باز ازش استقبال کنی و افسرده نباشی

عزیزم بچه بیشترین وزن گیری رو تو ماه آخر داره

طبیعیه که حرکتش کمه چون جاش تنگ شده

نگران نباش.اگه دفع خوت و آب نداری و بچه تکون میخوره یعنی همه چی اوکیه.صبر کن همون تاریخی که دکترت گفته

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم