2777
2789
عنوان

خانومادختردوستدارین یاپسر

113 بازدید | 20 پست

من بچه اولم دختر خیلی عاشقشم میخام اگ چندسال دیگ خاستم بچه بیارم برم رژیم تغزیه بگیرم اونم دختربشه😍اخه من پسردوستندارم ببخشید علاقس دیگ ولی فک میکنم بیارم نمیتونم اندازه دخترم بخامش من عاشق دخترم😍😍😍

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه جدا کردنیه مثلا اگه پسر بشه دوسش نداری؟ 

برای من جنسیت هرگز هیچ فرقی نداشت 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

دختر دوست داشتم

بچم پسر شد

الان میبینم پسرا همم خیللی شیرین و دوست داشتنین😍🥰

دیگه فرقی نداره برام 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پسر دوست دارم. دو تا هم پسر دارم. شاید به خاطر همینه. اصلا تصور اینکه دختر داشته باشم برام عجیبه. ...

ابجیمم عاشق پسر 

ولی یه دخترداره ویه پسر ازبچگی عاشق بچه پسربود ومن برعکس 

دقیقا عین خودمی منم عاشق دخترم الانم خدا یه دونه از اون قشنگاشو بهم داده بچم ۱۴ ماه و یه روزشه پامیشه دستمال میگیره دستش برام گردگیری میکنه و با آهنگ ساسی و اندی و سوزان روشن واسم یه عالمه میرقصه و جیغ میکشه  الهی هانا جونم مامان قلوپ قلوپ قربون تک تک اتمای بدنت بشه قشنگم با اون موهای صاف و لخت و زردت کپل مامان🤩🤩

با اینکه دختر دوس دارم ولی هرچی خدا صلاح میدونه

اونک صددرصد ولی خدا دختربهم بده سالم وسلامت باشه منم قول میدم مادرخوبی واسه دخترام وبنده خوبی واسه خدام باشم 

دقیقا عین خودمی منم عاشق دخترم الانم خدا یه دونه از اون قشنگاشو بهم داده بچم ۱۴ ماه و یه روزشه پامیش ...

عزیزززززم اسم دخترمن هلناخانم عمرمنه بخدا ممنونم ازخدا بابت هدیه قشنگش