2789
عنوان

رابطه من

299 بازدید | 16 پست

بچه ها با پارتنرم حدود ۱۶ سال اختلاف سنی داشتیم ،خداییش دوسش داشتم ،ولی اصلا بهم زنگ نمیزد ،منم زنگ زدنی ج نمیدادمثلا بعد یکساعت و نیم ج میداد پیام میدادم ج نمیداد بعد کلی قربون صدقم میرفت خیلی وابسته ش بودم و بااینکه ظاهرم خوبه هیچوقت منو نمیدید انگار بعد هرکاری یاد من می افتاد دلم شکست ،دیگه باید عاقل باشم که باهر ادم سمی که از حسش به خودم مطمعن نیستم وارد رابطه نشم 

افرین

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم کساییکه یکم سنشون میره بالا دیگ حوصله اینکارارو ندارن،بایکی ک تفاوت سنیتون زیاد نباشه برو تو رابطه ن یکی ک همسن باباته

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤