گیلاسی22 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 776 عنوان یک زندانی بدون خانواده 67 بازدید | 5 پست سلام...بچه هایه بنده خدایی هست شناخت کامل بهش دارم،پدرومادرنداره فقط یه خواهرمعلول ذهنی داره وخودشم چندسال پیش تصادف کرده ضربه مغزی شده که مشکل ذهنی وحرکتی پیداکرده،الان بیشترازیه ماهه زندانه، بخاطرمهریه زنش انداختتش زندان،فقط یه خونه داشت که وقتی سالم بودزمینشوخریده بودووقتی ازدواج کردبه اسم همسرش کردش،الان هیچ پول وسرمایه ی نداره که بخوادمهریه بده ،این تاپیک وزدم شایدیه خیرپیدابشه بتونه اززندان آزادش کنه ثواب داره....بچه هاپربازدیدش کنید شایدکسی پیداشدکمکش کردخیلی آدم مظلوم وبی کسی هست 1402/10/03 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bimar عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 1871 خود زندان براشون اقدام میکنه.اونجا اسماشونو مینوسنخیّرین پرداخت میکنن من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
گیلاسی22 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 776 خود زندان براشون اقدام میکنه.اونجا اسماشونو مینوسن خیّرین پرداخت میکنن تاحالاکه کسی براش اقدامی نکرده...فکرنکنم به این زودیاکسی براش کاری کنه