سلام🌺
عملهای زیبایی و آرایش کردن در اکثر. مواقع حس خوبی رو به آدم منتقل میکنه و حتی اعتماد بنفس هم به همراه میاره اما قضیه وقتی بد میشه که این کار برای جلب رضایت یک مرد انجام بشه
این چندروزه چندتا تاپیک درباره عمل زیبایی واژن دیدم ؛ اگر با خودمون صادق باشیم میدونیم که اون عمل ۹۹ درصدش برای رضایت یک نفر دیگه هست نه خودمون و البته که اکثر دوستان گفتن عوارض زیادی داره
من خودم یه تایمی با یه آقایی بودم که داشت اعتماد بنفسم رو ازم میگرفت
اگر بخوام چهره خودم رو توصیف کنم از معایبش مژه کم رنگ و لب بیرنگ هست و از ویژگیهای مثبت هم چشم درشت و سبز و پوست نسبتا خوب
اون آقا از من توقع داشت همیشه رژ و ریمل رو داشته باشم
از اون طرف تشویقم میکرد به پروتز باسن و این چرت و پرتها و منم تا مرزش رفتم و پشیمون شدم
یا یادمه وقتی میخواستم بینیم رو عمل کنم میگفت فانتزی عمل کن🤦🏼♀️ ولی خداروشکر توجهی نکردم و طبیعی عمل کردم
حرف من بد بودن یا خوب بودن عملهای زیبایی نیستاااا ؛ حرف من این هست که اون عمل رو بخاطر رضایت خودتون انجام بدید نه اون مردی که تو زندگیتونه چون اون چهره و اندام قرار تا همیشه براتون بمونه اما ممکنه اون مرد از زندگیتون بره و یا حتی ایدهآلهاش عوض بشه پس اجازه ندید یک نفر مثل یه اسباب بازی باهاتون بازی کنه و بخواد ظاهرتون رو عوض کنه
مثلاً خود من از اون طرف جدا شدم و اگر به حرفش گوش میکردم بعد جدایی من بودم و یه دماغ عروسکی و یه باسن به وسعت باسن دنیا جهانبخت و یه چندتا عمل دیگه 😅