2777
2789
عنوان

عمل‌های زیبایی

552 بازدید | 4 پست

سلام🌺

عمل‌های زیبایی و آرایش کردن در اکثر. مواقع حس خوبی رو‌ به آدم منتقل می‌کنه و حتی اعتماد بنفس هم به همراه میاره اما قضیه وقتی بد میشه که این کار برای جلب رضایت یک مرد انجام بشه

این چندروزه چندتا تاپیک درباره عمل زیبایی واژن دیدم ؛ اگر با خودمون صادق باشیم میدونیم که اون عمل ۹۹ درصدش برای رضایت یک نفر دیگه هست نه خودمون و البته که اکثر دوستان گفتن عوارض زیادی داره

من خودم‌ یه تایمی با یه آقایی بودم که داشت اعتماد بنفسم رو ازم می‌گرفت 

اگر بخوام چهره خودم رو توصیف کنم از معایبش مژه کم رنگ و لب بی‌رنگ هست و از ویژگی‌های مثبت هم چشم درشت ‌و سبز و پوست نسبتا خوب

اون آقا از من توقع داشت همیشه رژ و ریمل رو داشته باشم

از اون طرف تشویقم می‌کرد به پروتز باسن و این چرت و‌ پرت‌ها و منم تا مرزش رفتم و پشیمون شدم

یا یادمه وقتی می‌خواستم بینیم رو عمل کنم می‌گفت فانتزی عمل کن🤦🏼‍♀️ ولی خداروشکر توجهی نکردم و‌‌ طبیعی عمل کردم

حرف من‌ بد بودن یا خوب بودن عمل‌های زیبایی نیستاااا ؛ حرف من این هست که اون عمل رو بخاطر رضایت خودتون انجام بدید نه اون مردی که تو زندگیتونه چون اون چهره و اندام قرار تا همیشه براتون بمونه اما ممکنه اون مرد از زندگیتون‌ بره و یا حتی ایده‌آل‌هاش عوض بشه پس اجازه ندید یک نفر مثل یه اسباب بازی باهاتون بازی کنه و بخواد ظاهرتون رو عوض کنه

مثلاً خود من از اون طرف جدا شدم و اگر به حرفش گوش می‌کردم بعد جدایی من بودم و یه دماغ عروسکی و یه باسن به وسعت باسن دنیا جهانبخت و یه چندتا عمل دیگه 😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

ولی من هر عملی انجام دادیم واسه دل خودم بوده😁

حتی مرد زندگیم نذاشت عمل لیپو انجام بدم و باردار شدم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی من هر عملی انجام دادیم واسه دل خودم بوده😁 حتی مرد زندگیم نذاشت عمل لیپو انجام بدم و باردار شدم

لیپو برای ناحیه شکم؟

منم بعد زایمانم دلم میخواست برم ولی خب شکمم به فرم قبلیش برگشت 

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

لیپو برای ناحیه شکم؟ منم بعد زایمانم دلم میخواست برم ولی خب شکمم به فرم قبلیش برگشت 

از سر شان تا ران 😜😄

... خیلی دوست دارم بدنم خوش فرم بشه الیته هست ولی بیشتر باشه خب بهتره🤣

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥