2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو بیشتر دوس داره

317 بازدید | 9 پست

من الان دوماهه اومدم سر زندگیم با هیچکس رفت و امد نداریم سر یه قضیه ام با خانوادم قطع ارتباطم ینی نمیرم خونشون فقط مامانم و داداشم میان 

خونه مادرشوهرم توی کوچه ی ماست چندتا خونه اونطرف تر،شوهرم قبلنا میگف من هر روز میرم ،باهاش کلی حرف زدم تا الان دو روز در میون با هم میریم هر چند بدون من اصلا اب هم نمیخوره اونجا

خانواده شوهرم چون عروساشون باهاشون همششش رفت و امد دارن واسه همین برای شوهرمم اینجور جا افتاده بود ک دیگ الان این اخلاقو از سرش انداختم

مادرشوهرم خیلی خیلی مهربونه خیلی در حدی که پریود میشدم درد میکشیدم واسم گریه میکرد ،برادر شوهرمم خیلی خیلی مهربونه،خواهرشوهر ندارم پدرشوهرمم مرده

کاری ندارم با اینا 

ولی کلا دوس ندارم اونجا برم نمیدونم چرا از مادرشوهرم حس خوبی نمیگیرم

مدام فکرم ذهنم درگیره که نکنه شوهرم مادرشو بیشتر دوس داره

بارها بهش گفتم اونم قسم میخورد که بخدا تورو از همه بیشتر دوس دارم اینقد ک به تو وابستم به کسی نیستم بدون تو یه ناهار از گلوم نمیره پایین،اولویتم تویی،بارها بهم گفت ،ولی توی کت من نمیره چرا😢😢😢😢😢

افرین همین جور ادامه بده تا خودتو از چشم همه بندازی! 

اونوقت تو روت بهت میگه مادرشو بیشتر از توئه حسود میخواد!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا خواهر شوهر نداری برادرشوهر و مادرشوهرتم که دوست دارن و احترامتم دارن دیگه چی میخوای

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐جداشون نکنی بخاطر حس تملغی که بهش داری ..بدون هرکی جایگاه خودشو داره مادر به خاطر مادریش و همسرهم بخاطر همدم وشریک زندگی ..دوست داری مادرشو ول کنه بچسبه بتو ..به نظر تو این عشقه!!ازش حس خوب نمیگیری شما نرو بیا ولی شوهرتو وارد وابستگی خودت نکن میگی مادر شوهرم مهربونه برای پریودیم چکار که نمیکنه... بنده خدا چه جوری بهت احترام بزاره!

اینجوری ادامه بدی بدتر خودت میفرستی سمت اونا طبیعی آدم مادرشو دوست داره خود من تاابد مرد اول زندگیم پدرم شوهر میشه دومی یکم حس حسودی گرفتم ک باید کنترلش کنی مخصوصا ک خوبن خرابش نکن