تجربیاتت بنویسید خواهشن چیکار کرد چی مصرف کردی من تنبلی دارم ی سقط بارداری پوچ داشتم تیر از اون موقع جلوگیری نداشتم باردار نشدم عکس رنگی دادم این ماه ۴۴ روز پریود نشدم باردارم نیسنم خسته شدم به ولله
من رفتم دکتر روز ۵ پریود بهم لتروزول و متفورمین داد شبی دوتا لتروزول یکی متفورمین چهارتا هم آمپول منوتوروپین داد زدم پودر اینوفولیک هم بهم دادی روزی یکی بعد روز ۱۲ پریود سنو دادم فولی ۱۸ ۲۰ ۲۱ داشتم کدکتر گفت عالین ولی باردارم نشدم عزیزم توکه میگی تنبلی داری اگه داوریی ک گفتم استفاده کنی بازم فولیکول نداری یا رشد میکنن؟اگه تنبلی باشه با دارو هم فولی رشد نمیکنه بنظرت
ن بارداری قبلیم خیلی زود معلوم شد لک لانه گزینی داشتم ی روز قبل موعد بی بی زدم مثبت شد ا ...
لک لانه گزینی چجوری بود منم ۱۳ آذر پریود شدم ولی ۱۷ روز بعدش افتاده ب لکه بینی الان سه روز خوب نشدمه اصلا دردی ندارم شبیه پریودم نیستم فقط خون ریزی سبک ممکنه ۱۲ روز زودتر پریود بشم یا لانه گزینی آخه اولین باره اینجوریم
من رفتم دکتر روز ۵ پریود بهم لتروزول و متفورمین داد شبی دوتا لتروزول یکی متفورمین چهارتا هم آم ...
من قبلن ی سقط داشتم بارداری پو با دارو باردار شده بودم قبلنا ک ۴ دوره استفاده کردم دارو درمانی (لتروزل و ازاد سازی ) دوتا فولیکول داشتم تو سایز ۱۸ اینا ولی باردار نمیشدم اما اون سری ک سقط شد سنال اف لتروزل ازاد سازی زدم اما پوچ شد