2821
2789
عنوان

خیانت شوهر

3407 بازدید | 150 پست

مردی ک خیانت میکنه درست میشه؟! 

مرد کثیفی ک زنش از خودش 9 سال کوچیکه همه ب زنش میگن خیلی نازی مردی ک زنش همه لحاظ بخودش سره مردی ک ی قرون پول نداره مواد میزنه خیانت میکنه درست میشه😔

بعد 13 سال زندگی شناختم ذات کثیفشو قبلا دیدم چت اینا می‌کرد با زنا گفتم شاید درست شده قبلا اعتیاد داشت قول داد ترک کنه 

باز فهمیدم میکشه بایه زنه 50 ساله رفیق شده بود من همش 26 سالمه اون با زن 50 ساله رفیق شده بود 

ب دوست خودم ب صمیمی ترین دوستم پارسال پیشنهاد دوستی داده دوستم بهش گفته من سر سفره ت نون نمک خوردم مثل داداشم خجالت بکش اینا تازه دیروز من فهمیدم 😔

با یه بچه سخته ب طلاق فکر کنم با اینکه حق طلاق و حضانت دارم دارم دیوونه میشم دیشب انقد گریه کردم گفت گوه خوردم گف تکرار نمیکنم نمیکشم دیگ اومدم برم قسم خورد اگ بری خودمو خلاص میکنم من بهش گفتم میمونم باید ماشینتو ب اسمم کنی ک اگ کارتو تکرارکردی خاستم برم حداقل پول اجاره ی خونه و داشته باشم 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی بگم

واقعا نمیدونم ذات چطوره

همسر منم 4 سال پیش خیانت کرد به طرز بدی من همه کار کردم برا جدایی نزاشت التماس کرد دونگ خونه به نامم زد و مشاور میبرد منو تا یه سال 

قول گرفت اگر تکرار کرد جدا شم تا به امروز که خداروشکر چیزی ندیدم چ.ن سرش بدجوری به سنگ خورد و تا از دست دادنم پیش رفت

اینکه باز تکرار کنه واقعا نمیدونم قطعا اگه تکرار بشه نمیمونم

میشه فقط بذاری و بری؟؟

میدونم سخته

مطمئنم وابسته اشی

در جریانم عقلت میگه حرفاشو باور نکن اما دلت میگه دوست دارم گولشو بخورم

اما این تعریفی ک شما کردی از زهرمار هم خطرناک ترِ اون آقا 

کسی ک بعد از این همه سال هنوز درست نشده مِن بعد هم آدم بشو نیست.

یارو به جنیفر خیانت کرده گلم  بعد میگی چرا با زن ۵۰ ساله رفته ذات خیانتکار زیبایی و پول و فل ...

هیچی نداره هیچی ی آدم بد هیکله ک حتی بیرون میریم باورشون نمیشه ما زن وشوهری وضع مالیش ک افتضاحه معتادم هست