2777
2789
عنوان

همسایه 😑

374 بازدید | 15 پست

همسایه روبروییمونن کمابیش همو میبینیم و حرف میزنیم و... بعد سن ایشون ازمن خیلی بیشتره من 25ایشون 45مثلا 

بعد امروز زنگ زده دخترم مدل ابرو میخاد شما میای 

منم ادم رکیم گفتم کاردارم فردا و نمیتونم 

الان دیدم باز زنگ زده احتمالا میخاد بگ عصرش برم یا یروز دیگ 😑چی بگم وقتی زنگ زدم؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگو خیلی دوست داشتم بیام و کمکتون کنم براتون احترام زیادی قائلم...اما شرایطم برای این کار جور نیست...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

همون اول میگفتی رو ابروم حساسم ببخشید 

اینجور گفتی یعنی من اوکیم فقط وقت ندارم 

در کل خودتم موافقی؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

وقتی نمیخواستی بری میگفتی نه خب بهونه ای که اوردی خوب نبوده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وقتی نمیخواستی بری میگفتی نه خب بهونه ای که اوردی خوب نبوده

گفتم ک نه نمیتونم برم و تو عالم همسایگی کارمم بهش گفتم بهونه نبود واقعیت بود

خب وقتی خودت رکی چرا از ما میپرسی خودت جوابشو بده

چون ازمن بزرگترن و من عادت ندارم چندبار نه بگم 

این ادمم بنده خدا ی کارایی داشتم انجام دادن و.. 

مدل سوراخی گوش دخترشم اولیش خودم بودم

چون ازمن بزرگترن و من عادت ندارم چندبار نه بگم  این ادمم بنده خدا ی کارایی داشتم انجام دادن و. ...

خب بگو شوعرم ابرو اون مدلی دوست نداره

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
همون اول میگفتی رو ابروم حساسم ببخشید  اینجور گفتی یعنی من اوکیم فقط وقت ندارم  در کل خو ...

ن موافق نیستم چند وقته منتظرم ابروم بیاد و برم بردارم 

اصلا نمیتونم دست ی اماتور بدم و اما نمیخوامم ناراحت بشن چون منم ازشون کارایی خاستم قبلا و نه نگفتن بخاطرهمین رک حرف زدنو سخت میکنه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز