2777
2789
عنوان

مریض شدم

49 بازدید | 3 پست

رفتم دکتر گفت کروناست چیکار کنم زودتر خوب بشم 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

مایعات زیاد بخور 

عسل فراموش نکنی 

گوشت قرمز نخوری بهتره میوه زیاد بخور

من سه بار گرفتم با خوددرمانی خوب شدم همین کارا کردم خوب شدم قرص هم سرماخوردگی و اموکسی کلاو خوردم اما ناپروکسن نخوردم پیشنهاد میکنم توهم نخوری ناپروکسن رو

زمان ثابت کرده همتونو...
مایعات زیاد بخور  عسل فراموش نکنی  گوشت قرمز نخوری بهتره میوه زیاد بخور من سه بار گرفتم ...

من باردارم دکتر فقط دیفن ساده داد و مونته لوکاست واسه سرفه و استامینوقن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باردارم دکتر فقط دیفن ساده داد و مونته لوکاست واسه سرفه و استامینوقن

خدا حفطتون کنه 

من فقط استامینوفن خوردم برو پیش دکترت تو اینطور مواقع چون بارداری باید زیر نظر هم دکتر عفونی باشی هم زنان 

پشت گوش نندازی وگرنه خدایی نکرده رو جفتتون تاثیر میزاره بعد عذابه

زمان ثابت کرده همتونو...