2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همبن دیروز رفتم پاپ اسمیر برای تشخیص 

شوهر نفهم و خیانتکارم ،گرفته 

من باید تاوان هوس بازی های اونو بدم 

خدا کنه نگرفته باشم

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

تو ناحیه ی تناسلی در میاد 

اگه متوجه نشی ممکنه خطرناک باشه از طریق رابطه ی جنسی الوده میشی

من فک میکردم درمان نداره اما دیروز دکتر بودم ی خانمی ی سال پیش داشته واکسن زده بود و تحت نظر بود بعد ی سال ازمایش اچ پی ویش منفی شده بود

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مثلل واژن و شکلی میشه اگه داشته باشی

ممکنه ب صورت ضایعه بیرون از واژن بزنه ممکنه بدنتون دچار عفونت شدید بشه و رحمتون زخم بشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
همبن دیروز رفتم پاپ اسمیر برای تشخیص  شوهر نفهم و خیانتکارم ،گرفته  من باید تاوان هوس با ...

خیلی میترسم ،از اونجایی که میخواستم هیچ بهانه ای نداشته باشه برای ادامه کثافت کاریاش ، به رابطه از پ. ش.  ت. و رابطه د. ه ا ن ی هم رضایت دادم تا هیچ کمبودی نداشته باشه 

ولی وقتی دیدم زگیل گرفته فهمیدم این فداکاری هام نتیچه ای نداشته و اون کار خودشو کرده ،معلوم نیست با کدوم هرزه ای خوابیده که ازش گرفته  حالا میگم نکنه سرطان دهان یا سرطان پست بگیرم 

همش استرس دارم ،

واگذارش کردم به خدا

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
خیلی میترسم ،از اونجایی که میخواستم هیچ بهانه ای نداشته باشه برای ادامه کثافت کاریاش ، به رابطه از پ ...

چقدر بد عزیزم خدا از آدم خیانتکار نگذره 

لجنن

درد عشقی کشیدم که مپرس زهر هجری کشیدم که مپرس 😘 تو نمیری...🙃

رو رنگ واژن تاثیر داره؟

نه عزیزم اگه شک دارین ازماش اچ پی وی بدید حتمااا ک اگه خدایی نکرده داشتین درمان کنید

چقدر بد عزیزم خدا از آدم خیانتکار نگذره  لجنن

آخه با یکی دونفر هم نیست ،تو گوشیش با صد نفر دوسته و بهش پیام میدن ،هرشب هم باهم رابطه داریم ،نمیدونم چه مرگشه ،اصلا کی وقت کرده با یه نفر دیگه خوابیده