2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم

342 بازدید | 41 پست

حالم از خودم بهم میخوره به خودم خیلی حس بدی دارم از بدنم از صورتم حتی از افکارم چندشم میشه می‌دونم ریشه در کودکیم داره ولی نمیتونم حسمو تغییر بدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید باورت نشه ولی ما هم نمی تونیم حستو به خودت تغییر بدیم خودت باید تلاش کنی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

از چیت متنفری آدما شبیه همن با استخوان بندی شبیه هم با عضله بندی شبیه هم هممون ریشمون یکیه فقط رنگ پوستمون و زبونمون فرق داره توعم مثل هزاران آدم موفق میتونی یک آدم موفق باشی

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

اینطوری بقیه هم ازتومتنفرمیشن.........

یک راهی پیداکن عوض کنی حستو به خودت .

تودرون خودت یک" کودک عزیز روان" داری چجوری میتونی بااون کودک اینقدربی رحم رفتارکنی وبهش بگی ازش متنفری!!!!!!!مگه چیکارکرده !!!!

اگه یک روزمادربشی ممکنه ازبچه ت بخاطرافکاروظاهرش متنفرباشی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!اصلا امکان نداره .

پ باخودت وکودک روانتم مهربون باش تاازپادرنیومدی!!!!!

خودم آخه نمی‌دونم وضع مالیم اوکی نیسکه برم پیش روانشناس

دست کم شروع کن  کتاب  بخون صوت های رایگان گوش بده 

یا یه کار کوچیکی انجام بده که لتونی پول دراری

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟