2789
عنوان

درد دست چپ بدن

211 بازدید | 10 پست

دیروز صب سر موضوع اینکه شوهرم بیاد دانشگاه پول دانشگاه رو بده باهم بحثمون شد و نیومد از دیروز تا دیشب دست چپم خیلی درد میکرد میترسم برم دکتر بگه قلبت مشکل داره

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از حرص خوردن 

یعنی میگی ربطی به قلب نداره

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

عصبی شدی بخاطر اونه منم گاهی عصبی میشم دستم درد میکنه

خدا نصیب هیشکی نکنه عزیزم قلب درد، مشکل قلبی چیزی نیست که امان بده آدم بیاد تاپیک بزنه در موردش

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

عصبی شدی بخاطر اونه منم گاهی عصبی میشم دستم درد میکنه خدا نصیب هیشکی نکنه عزیزم قلب درد، مشکل قلبی ...

پس خداروشکر قلبم مشکل نداره اخه همیشه که حرص بخورم اینجوری میشم

پس خداروشکر قلبم مشکل نداره اخه همیشه که حرص بخورم اینجوری میشم

همون عصبیه عزیزم

من دیدم کسی که مشکل قلبی داره

واقعا امان نمیده برای هیچ کاری...

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

سينت رو چك كن خداي نكرده چيزي نباشه ببين توده احساس نميكني من دستم چند سال دود ميكرد بي اهميت بودم ...

مرسی