2777
2789

چه راهنمایی کنیم؟
اصولا خوبه اقا سنش بیشتر باشه...اما خب زوج هایی هم هستن که خانم بزرگتره و خوشبختن...این ی مسئله نسبیه..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واسه شما جذاب باشه ولی واسه یک خانم نه پس همچین موردی فکر نکنم مخصوصا تو دخترای مجرد گیرت بیاد

چون اون حس تکیه گاه داشتن ندارن 

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
اخه خونواده راضی نیستن ک همچین خانم بزرگتر باشه 

خب دیگه یا با خانوادت صحبت کن...یا بهشون گوش کن...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

من و همسرم ۸سال تفاوت سنی داریم....ولی خب تفاهم داریم.هرکس میبینن فکرمیکنن .نهایتا ۲،۳سال ازم بزرگترها.اینقدر ک میزنیم تو سرکله هم....ولی پدر مادرم ۱۰سال تفاوت سنیشونه.....یادمه همیشه با هم دعوا داشتن...سن های پایین تر هم دیدم.ک همیشه در حال بحثن....بنظرم اول تفاهم مهم تره.....و اینکه ی حدیث از پیامبر داریم ک میگن با مردی ک ۷سال ازتون بزرگتره ازدواج کنین....فکرمیکنم.بخاطر بلوغ فکری اینو گفتن....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
من و همسرم ۸سال تفاوت سنی داریم....ولی خب تفاهم داریم.هرکس میبینن فکرمیکنن .نهایتا ۲،۳سال ازم بزرگتر ...

برا من ۱۶سال بزرگتره 😔

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

منم موافق تفاوت سنی هستم ولی زیر ۱۰ سال باشه حتما،

چون خانوما بعد زایمان شکسته میشه قیافشون و اقایون دیر ب بلوغ عقلی میرسن

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

منم موافق تفاوت سنی هستم ولی زیر ۱۰ سال باشه حتما، چون خانوما بعد زایمان شکسته میشه قیافشون و اقایو ...

فک‌نکنم اقایونم دیگه تهش تا سی ب بلوغ کامل عقلی رسیدن