2821
2789
عنوان

بیاین .....

52 بازدید | 8 پست

من از شوهرم اصلا راضی نیستم خیلی با حرفاش و کاراش دلمو میشکنه ولی خب بخاطر ی سری چیزا مجبورم باهاش بسازم 

عصر باز ناراحتم کرد بهش گفتم من هر روز چند از خدا میخوام عوضشونو ازت درآد 

قهر کرده حرفم بزنه با دعوا میگه 

مرد مگه قهر میکنه آخه من باید از اینکارا بکنم 

بخدا فقط نره عوضی 

من هزار بار مردترم 

ای بابا 🤕🤯

کاربره قدیمی ام

غصه نخور منم همینم باید تحمل کرد

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا ک ۷ . ۸  ساله دارم تحمل میکنم😔

منم ۷ساله قربونت برم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

فعلا ک ۷ . ۸  ساله دارم تحمل میکنم😔

درخواست دادم بهت دوست داشتی قبول کن

خدا نکنه بچه هم داری

نه من خواستم‌ولی شوهرم ن

عه بعد ۷ سال نمیخاد چرا

میگه از پسش برنمیایمو فلان 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز