sevda_gh مدیر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 22 عنوان رژیم اب | مشاهده متن کامل بحث + 9926 بازدید | 78 پست بچه ها کسی پایه رژیم اب درمانی هست شنیدم خیلی خوب وزن کم میکنه ولی کسی باشه با هم استارت بزنیم عالی میشه چون تکی سخته🤌🏽😂 تعداد رای : 5 نظرسنجی کسی رژیم آب گرفته و. لاغر شده؟ الزامی 3 60% الزامی 2 40% 1402/10/03 | 03:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 وای چ بد عجب ریسکی کردی اره میدونسم عمدا هم خریدم چون قویه و راحت کم میشع ولی خب اصلا نمیدونم اصلع یا ن سایت کمپانیشم نمیدونم چرا کدو میزنم نمیاره ب داروخانه نشون دادم گف اصله یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
leiliiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 925 اره میدونسم عمدا هم خریدم چون قویه و راحت کم میشع ولی خب اصلا نمیدونم اصلع یا ن سایت کمپانیشم نمیدون ... خب از داروخونه هم همین سوال میپرسیدی
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 تو دیگه دلت خیلی گنده اس خواهر جان❤️❤️ 😂🤦🏼♀️ خواهرم 17سالشه نزدیک 50کیلو اضافه داره مجبوره بخوره اخه خودمم پنج تاشو خوردم یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 من الان از باری اسلیم دکتر. باریج استفاده میکنم با جلبک و. بلوبری اینا باز بد نیستن بلوبریم خطرناکه ها حواست باشه یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 خب از داروخونه هم همین سوال میپرسیدی اخه چون نمیارن سردرد نمیاره قطعی بگه اصله یا ن ی نگاه کرد گف این بارکدو داره احتمالا اصله دیگه😐🤦🏼♀️ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
sevda_gh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 22 بلوبریم خطرناکه ها حواست باشه ن این پودر جلبک و بلوبریه خودش نیست باید قبل غذا با دوغ قاطی کنی بخوری
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 ن این پودر جلبک و بلوبریه خودش نیست باید قبل غذا با دوغ قاطی کنی بخوری اها فک کردم قرصشو میگی یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
leiliiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 925 اخه چون نمیارن سردرد نمیاره قطعی بگه اصله یا ن ی نگاه کرد گف این بارکدو داره احتمالا اصله دیگه😐🤦🏼 ... 😂😂
20058maryam عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 60 اره ولی خطریه سختم هست حالا ایشالا ک اگرم میگیری راحت کم کنی اذیت نشی من خودم پنج ک ... دیدی تاپیک کلیم بسته شد؟ شانسن ندارم
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 دیدی تاپیک کلیم بسته شد؟ شانسن ندارم عزیزممممممم لطفا ازفکرش بیا بیرون نکن اینکاروووو یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
opus عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2415 عزیزممممممم لطفا ازفکرش بیا بیرون نکن اینکاروووو سلام عزیزم میدونم تاپیک واسه قبله . ممنون میشم بگید از کجا تهیه کردی خسته شدم از رژیم و نتیجه ندیدن .اگه شماره تلفن و سایت و غرفه داره حتما معرفی کنید خواهرتون چقد لاغر کردن باهاش؟
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 سلام عزیزم میدونم تاپیک واسه قبله . ممنون میشم بگید از کجا تهیه کردی خسته شدم از رژیم ... سلام عزیزم با گلوریا و الفا ماهانه 12 کیلو کم کرد از 108 الان رو 89 اومده شمارشو دارم نمیدونم الان داره یا نه غرفه داشت بسته درخاست بده عزیزم بفرستم بهش پیام بده شاید داشته باشه قیمتشم 730 بود اخرین بار یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
opus عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2415 سلام عزیزم با گلوریا و الفا ماهانه 12 کیلو کم کرد از 108 الان رو 89 اومده شمارشو دا ... گلوریا و آلفا رو همزمان میخوردن ؟ یعنی روزی دوتا 🤯 تو چند ماه اینقد لاغر شد .درخواست دادم گلم
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 گلوریا و آلفا رو همزمان میخوردن ؟ یعنی روزی دوتا 🤯 تو چند ماه اینقد لاغر شد . درخواست دادم گلم ن باهم نمیخورد ی دوره گلوریا ی دوره الفا تو نزدیک سه ماه رژیمم نداشت ورزشم اگر حوصله داشت روزی نیم ساعت یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
opus عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2415 ن باهم نمیخورد ی دوره گلوریا ی دوره الفا تو نزدیک سه ماه رژیمم نداشت ورزشم اگر حوصله داشت روزی نیم س ... چه عالی بعد اینکه قرصا رو قطع کرد وزنش بر نگشت؟