2789
عنوان

رژیم اب

| مشاهده متن کامل بحث + 9926 بازدید | 78 پست
وای چ بد عجب ریسکی کردی

اره میدونسم عمدا هم خریدم چون قویه و راحت کم میشع ولی خب اصلا نمیدونم اصلع یا ن سایت کمپانیشم نمیدونم چرا کدو میزنم نمیاره 

ب داروخانه نشون دادم گف اصله

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو دیگه دلت خیلی گنده اس خواهر جان❤️❤️

😂🤦🏼‍♀️ 

خواهرم 17سالشه نزدیک 50کیلو اضافه داره مجبوره بخوره اخه خودمم پنج تاشو خوردم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من الان از باری اسلیم دکتر. باریج استفاده میکنم با جلبک و. بلوبری اینا باز بد نیستن 

بلوبریم خطرناکه ها حواست باشه

خب از داروخونه هم همین سوال میپرسیدی

اخه چون نمیارن سردرد نمیاره قطعی بگه اصله یا ن ی نگاه کرد گف این بارکدو داره احتمالا اصله دیگه😐🤦🏼‍♀️

ن این پودر جلبک و بلوبریه خودش نیست باید قبل غذا با دوغ قاطی کنی بخوری

اها فک کردم قرصشو میگی

دیدی تاپیک کلیم بسته شد؟ شانسن ندارم

عزیزممممممم لطفا ازفکرش بیا بیرون نکن اینکاروووو

عزیزممممممم لطفا ازفکرش بیا بیرون نکن اینکاروووو

سلام عزیزم 

میدونم تاپیک واسه قبله . ممنون میشم بگید از کجا تهیه کردی 

خسته شدم از رژیم و نتیجه ندیدن .

اگه شماره تلفن و سایت و غرفه داره حتما معرفی کنید 

خواهرتون چقد لاغر کردن باهاش؟

سلام عزیزم  میدونم تاپیک واسه قبله . ممنون میشم بگید از کجا تهیه کردی  خسته شدم از رژیم ...

سلام عزیزم با گلوریا و الفا ماهانه 12 کیلو کم کرد 

از 108 الان رو 89 اومده 

شمارشو دارم نمیدونم الان داره یا نه 

غرفه داشت بسته 

درخاست بده عزیزم بفرستم بهش پیام بده شاید داشته باشه 

قیمتشم 730 بود اخرین بار 

سلام عزیزم با گلوریا و الفا ماهانه 12 کیلو کم کرد  از 108 الان رو 89 اومده  شمارشو دا ...

گلوریا و آلفا رو همزمان میخوردن ؟ یعنی روزی دوتا 🤯 تو چند ماه اینقد لاغر شد .

درخواست دادم گلم

گلوریا و آلفا رو همزمان میخوردن ؟ یعنی روزی دوتا 🤯 تو چند ماه اینقد لاغر شد . درخواست دادم گلم

ن باهم نمیخورد ی دوره گلوریا ی دوره الفا تو نزدیک سه ماه رژیمم نداشت ورزشم اگر حوصله داشت روزی نیم ساعت