narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 عنوان کیا سرما خوردن؟؟ 610 بازدید | 18 پست کی سرما خوردگیتون شده و مریضتون کرده ؟😥من ک همیشه وقتی سرما میخورم مثلاً اون روز با ی فرد سرما خورده ارتباط داشتم بعد من میگیرم ازش هی تو دلم نفرینش میکنم و میگم تو ک مریضی چرا میای بیرون😞 1402/10/03 | 02:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7278 اره من امسال تو همین پاییز چند دفعه سرما خوردم الآنم بشدت سرفه میکنم و گلوم عفونت کرده الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️
narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 من دو روزه به شدت سرما خوردم و حالم خیلی بده الهی ای جانم 😥😞از دور همی شب یلدا از کسی گرفتین؟
shadi_naz عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 1876 من سرماخورده ام و خودم باعثش شدم لباس گرم نپوشیدم رفتم بیرون کلا هرسال این مشکلو دارم نمیتونم لباس گرم بپوشم خفه میشم
narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 اره من امسال تو همین پاییز چند دفعه سرما خوردم الآنم بشدت سرفه میکنم و گلوم عفونت کرده لا مصب پاییز بده ادم هی مریضه از کسی گرفتی؟
narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 من سرماخورده ام و خودم باعثش شدم لباس گرم نپوشیدم رفتم بیرون کلا هرسال این مشکلو دارم نمیتونم لباس گ ... اره وقتی خودتو گرم نکنی ضعیف میشی ویروس وارد بدنت میشه تکثیر میکنه ...حتما سیستم ایمنتو قوی کن دارو میخوری؟
maman_gelareh عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 2355 الهی ای جانم 😥😞 از دور همی شب یلدا از کسی گرفتین؟ دقیقا از شب یلدا به بعد شروع شددر و پنجره رو صاحب خونه باز گذاشته بود تو این سرما یخ زدیم شبش افتادم که افتادم ....
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7278 لا مصب پاییز بده ادم هی مریضه از کسی گرفتی؟ والا سال قبل اصلا مریض نمیشدم فک کنم بدنم ضعیف شده ...نه فک نکنم دور و اطرافم مریض نبود کسی یهویی از سردرد شروع شد الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️
narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 دقیقا از شب یلدا به بعد شروع شد در و پنجره رو صاحب خونه باز گذاشته بود تو این سرما یخ زدیم شبش افتا ... الهی فدات شم 😥اره شب یلدا خیلیا مریض شدن کلا سرما بدنو ضعیف میکنه واسه ویروس وارد بدن بشه راحت تقسیم میشه و زیاد میشن.کمکی از من بر میاد ؟؟ کاش همشهری بودیم دلم واقعا کباب شد
shadi_naz عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 1876 اره وقتی خودتو گرم نکنی ضعیف میشی ویروس وارد بدنت میشه تکثیر میکنه ...حتما سیستم ایمنتو قوی کن دارو ... کلا گرمایی هستم طاقت گرما ندارم اصلا ،نه دارو نخوردم کلا تو دارو خوردنم مقاومت میکنم تا حالم خیلی بد بشه برم دکتر،دکتر از خجالتم دربیاد
narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 والا سال قبل اصلا مریض نمیشدم فک کنم بدنم ضعیف شده ...نه فک نکنم دور و اطرافم مریض نبود کسی ی ... اره اینم هست بدنت ضعیف شده حتما میوه بخور واقعا خیلی تاثیر داره تو قوی شدن سیستم ایمنی بدن
narsis_ma مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2591 کلا گرمایی هستم طاقت گرما ندارم اصلا ،نه دارو نخوردم کلا تو دارو خوردنم مقاومت میکنم تا حالم خیلی ب ... اره درک میکنم سخته کاش همشهری بودیم کمکت میکردم😞
maman_gelareh عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 2355 الهی فدات شم 😥 اره شب یلدا خیلیا مریض شدن کلا سرما بدنو ضعیف میکنه واسه ویروس وارد بدن بشه ... مرسی دوست عزیز چقدر مهربوووووونی شما 😍😍