2777
2789
عنوان

کیا سرما خوردن؟؟

610 بازدید | 18 پست

کی سرما خوردگیتون شده  و مریضتون کرده ؟😥

من ک همیشه وقتی سرما میخورم مثلاً اون روز با ی فرد سرما خورده ارتباط داشتم بعد من میگیرم ازش هی تو دلم نفرینش میکنم و میگم تو ک مریضی چرا میای بیرون😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرماخورده ام و خودم باعثش شدم لباس گرم نپوشیدم رفتم بیرون کلا هرسال این مشکلو دارم نمیتونم لباس گ ...

اره وقتی خودتو گرم نکنی ضعیف میشی ویروس وارد بدنت میشه تکثیر می‌کنه ...حتما سیستم ایمنتو قوی کن دارو میخوری؟

لا مصب پاییز بده ادم هی مریضه از کسی گرفتی؟

والا سال قبل اصلا مریض نمی‌شدم فک کنم بدنم ضعیف شده ...نه فک نکنم دور و  اطرافم مریض نبود کسی یهویی از سردرد شروع شد

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

دقیقا از شب یلدا به بعد شروع شد در و پنجره رو صاحب خونه باز گذاشته بود تو این سرما یخ زدیم شبش افتا ...

الهی فدات شم 😥

اره شب یلدا خیلیا مریض شدن 

کلا سرما بدنو ضعیف می‌کنه واسه ویروس وارد بدن بشه راحت تقسیم میشه و زیاد میشن.

کمکی از من بر میاد ؟؟ کاش همشهری بودیم دلم واقعا کباب شد 

اره وقتی خودتو گرم نکنی ضعیف میشی ویروس وارد بدنت میشه تکثیر می‌کنه ...حتما سیستم ایمنتو قوی کن دارو ...

‌کلا گرمایی هستم طاقت گرما ندارم اصلا ،نه دارو نخوردم کلا تو دارو خوردنم مقاومت میکنم تا حالم خیلی بد بشه برم دکتر،دکتر  از خجالتم دربیاد

والا سال قبل اصلا مریض نمی‌شدم فک کنم بدنم ضعیف شده ...نه فک نکنم دور و  اطرافم مریض نبود کسی ی ...

اره اینم هست بدنت ضعیف شده حتما میوه بخور واقعا خیلی تاثیر داره تو قوی شدن سیستم ایمنی بدن

‌کلا گرمایی هستم طاقت گرما ندارم اصلا ،نه دارو نخوردم کلا تو دارو خوردنم مقاومت میکنم تا حالم خیلی ب ...

اره درک میکنم سخته 

کاش همشهری بودیم کمکت میکردم😞

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز