2777
2789
عنوان

کاشکی امشب ....

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خوبه ؟ معایبش چیه ؟

شوهرم میگیره ول می‌کنه اینجوریه ، مثلا وقتی باردارم خوبه ولی مواقع دیگه رو اعصاب و روان بچه ها و من راه می‌ره ، تیکه میندازه با کنایه حرف میزنه ، حرف از مادر و خواهرش که باشه دیگه نگم اونا مقدسن ، اگر یه بد و بیراه به مادرش بگم یکی تو دهنم میزنه برای همین اصلا درمورد خانواده اش گارد نمی‌گیریم 

شوهرم میگیره ول می‌کنه اینجوریه ، مثلا وقتی باردارم خوبه ولی مواقع دیگه رو اعصاب و روان بچه ها و من ...

شوهر منم همینه رو خانواده نحسش حساسه برو شکر کن ک کتک نمیزنه

کلا وصله من نیست

در کل نه با خانواده اش رابطه صمیمی دارم و نه از خودش درباره اشون خبر میگیرم ، انگار که نیستن ، اینجو ...

میدونی من دارم بسوز و بساز میکنم 

همین وگرنه حالم ازش بهم میخوره 

من مجبورم خانواده نحسش رو‌ببینم

میدونی من دارم بسوز و بساز میکنم  همین وگرنه حالم ازش بهم میخوره  من مجبورم خانواده نحسش ...

یه پیشنهاد دارم برات ،فقط برای اینکه حال خودت بهتر بشه ،چون زندگی با این جور افراد شریک زندگی رو که منظورم شمایی ،دچار افسردگی می‌کنه ،حتما صبح برو داروخانه و یه بسته قرص 

سرترالین ۵۰ بگیر و هر روز نصف از این قرص بخور بعد یک هفته یک عدد کامل بعد میبینی هیچ‌چیزی آنقدر ناراحتت نمیکنه که خودت رو باهاش آزار بدی ،میدونی فایده اش چیه اینه که خودت بهتر فکر می‌کنی ارووم میشی 

پس چرا ازش باردار شدی گلم 

زندگی رو باید پیش برد ،نمیشه با دوتا بچه و بدون پشتوانه همه چیز رو بریزی بهم ، من سعی میکنم هم خودم رو درست کنم هم همسر رو البته به مرور همینم که با خانواده اون تقریبا قطع رابطه هستم یه بخشی از اصلاح امور هست ، همیشه میگم زندگی خیلی ها سخته و حتما خیلی ها هستن که صبوری میکنن و حتما میوه صبر شیرینه