2777
2789
عنوان

چی بپزم؟

165 بازدید | 9 پست

پدرشوهر و مادر شوهرم  فردا نهار خونمونن منم مدرسه ام نیستم دیگه  الان قمه سبزی و  مرغ گذاشتم بگید یچیز دیگه ام بزارم کنارش  

ففط بگید چطوری  بفهمونم شوهرم برنجو چطوری باید بزاره؟  یا زشته بگم بگو ب ماملنت برنج بزاره؟ خیس کنم از الان برنجو؟ یا زوده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنج خیس کن وقت رفتن ب سرکار.مامانش بیاد ببینه درست میکنه نکرد هم کار ۲۰دقه اس خودت میزاری شاید خودش ...

من ۵ صبح میرم سرکار ک ۷ برسم مدرسه  ولی اره همون صبح خیس کنم بهتره 

امتحان ریاضی دارن بچه هام  امروزم نرفتم سرکار بحاطد کمردرو اسباب کشی  مرخصی ندارم  &n ...

برنجتوهمین امشب آبکش میکردی قشنگ روغن ته دیگتم می ریختی برنجوهم میریختی توقابلمه درشم میزاشتی صبح به شوهرت میگفتی فقط زیرشو‌روشن کنه دم بکشه🌹

خودم معلمم معمولا همین کارو می کنم

برنجتوهمین امشب آبکش میکردی قشنگ روغن ته دیگتم می ریختی برنجوهم میریختی توقابلمه درشم میزاشتی صبح به ...

اندازه ی برنجی ک میخان  میشورم میریزم تو پلوپز   صبح میگم ففط دکمشو بزنه روشن بشه   اینو بلده دبگه خخخ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز