hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 عنوان خانواده شوهر 248 بازدید | 7 پست بچه ها اگه خانواده شوهرتون همشون باهاتون لج کنن همش براتون حرف در بیارن چیکار میکنید ؟ شوهرمم حرف اونارو باور میکنه البته شوهرم چند وقته نیستش، 1402/10/03 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_ami عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 2940 واسه منم همینطورین فقط با ی تفاوت که شوهرم کلا سمت منع اینم بگم از اول با صبوری با آرومیجوابشون نمیدادم همش صبوری کردم بوده مادر شوهرم جلو چشم خودم و شوهرم بهم بی احترامی کرد شدید ولی چیزی نگفتم شوهرم اینارو دید کلا قیدشون زد خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 تا جای ممکن قطع رابطه میکنم من باهاشون ارتباطی نداشتم چند وقت پیش مادر شوهرم از شهرستان آمده بود خونمون منم کاری برام پیش آمده بود با دختر عمم زدم بیرون تا ساعت ۱۰شب حالا زنگ زده به شوهرم و بقیه گفته این دنبال عشق و حاله ساعت ۶ صبح میاد خونه
shiiiilaaaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 5545 هیچ کس تو دنیا اندازه من از دست خانواده همسرش نکشیده. سعی کردم رفت و آمد رو کم کنم همون هم رسمی. مطمئنا اگه بچه نداشتم یا طلاق میگرفتم یا قطع رابطه
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 مادر شوهرم خونمون بود چند روزی شوهرمم نیستش دو ماه خونه نیست بعدش من وقتی میزدم بیرون ازش سوال میکردم چیزی میخوای برات بیارم از بیرون حالا همه جا جار زده پسرم خونه نیست اینم ریخت و پاش میکنه
hfgff مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 493 هیچ کس تو دنیا اندازه من از دست خانواده همسرش نکشیده. سعی کردم رفت و آمد رو کم کنم همون هم رس ... آخ گفتی کاش منم میتونستم برم جایی نبینمشون